Wake-up Light te trezeste usor

Nimic nu este mai placut ca atunci cand te trezesti de dimineata si zabovesti in pat pana cand simti ca te-ai trezit complet.
Nimic nu este mai placut ca atunci cand te trezesti de dimineata si zabovesti in pat pana cand simti ca te-ai trezit complet. In comparatie cu trezirea aproape brutala de care pariez ca ai parte, apasand frenetic butonul “Snooze”, o trezire linistita pare un vis frumos.

Philips s-a gandit la aspectul acesta si a creat Wake-up Light. Veioza cu totul speciala de la Philips a fost creata cu gandul la persoanele carora le place sa se trezeasca mangaiate de razele soarelui in lumina calda a diminetii.
Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Nu este.

Wake-up Light foloseste fototerapia pentru ca tu sa-ti incepi ziua plina de energie si nu bosumflata sau “cu capsa pusa”, cu sunete prietenoase si nu cu melodia enervanta a telefonului mobil sau a ceasului cu alarma.

Lumina emisa de Wake-up Light se intensifica gradual, simuland rasaritul soarelui. Ca sa te poti trezi fara stres, trebuie sa-i "spui” lui Wake-up Light la ce ora vrei sa te trezesti, iar cu o jumatate de ora inainte de a te trezi, veioza-minune va incepe sa se aprinda.
Aceasta iti pregateste organismul pentru trezire. La ora stabilita, lumina va fi aprinsa complet, iar intensitatea o poti regla dinainte. Dupa o jumatate de ora de luminat, Wake-up Light va emite si sunete placute, si acestea menite sa te trezeasca intr-un mod cat mai placut.

Sunetul cu care vrei sa te trezesti poate fi unul dintre cele patru sunete din natura, un post de radio sau chiar melodia ta preferata.
Persoanele care adorm greu au la dispozitie “reversul medaliei”: Philips Wake-up Light nu doar te trezeste, ci te si adoarme, cu lumina descrescatoare ce imita apusul soarelui.


Pretul unei veioze Wake-up Light este de aproximativ 600 de lei si este disponibila in magazinul online Philips.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nistor pe 21 Iun 2010, 19:15
    doresc sa cumparo veioza

    cit maI REPEDE. mULTAM 0722587108 Nistor

    0
    0

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:48
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod