Atmosfera romantica in Mini castelul tau pe roti

Ce poate fi mai frumos decat o masina mica, cocheta incare sa te poti simti ca in propriul tau castel. Mini Chateau a facut posibil acest vis.

Te poti indragosti foarte usor de un castel medieval care iti ofera rafinament si lux, daramite de o masina care tine locul unui castel. Este vorba despre Mini Chateau o aparitie inedita in lumea automobilului, care te va face sa te indragostesti imediat de el si sa dai frau liber romantismului.

Aznom, o echipa de tuning care se ocupa de modificarea masinilor de serie, s-a gandit sa ofere tuturor pasionatilor de masini exclusiviste ocazia de a avea propriul castel pe roti. Asa a luat nastere Mini Chateau, o masinuta cocheta asortata pana si la nivelul culorilor caroseriei: culoarea maro perlata se imbina perfect cu auriul sidefat al acoperisului.

Lemnul folosit pentru a innobila exteriorul masinii completeaza si el aspectul sobru dar atragator.

La interior veti avea bucuria sa va desfatati intr-un adevarat lux: scaune din piele fina cu elemente din lemn si detalii din aluminiu. Surpriza de proportii se ascunde insa in portbagaj, unde Aznom a ascuns o mica pivnita pentru sticlele de vin vechi pe care dumneavoastra si partenerul il veti degusta in noptile racoroase de vara, la un picnic tarziu.

Grabiti-va insa pentru ca nu se vor produce decat 12 exemplare Mini Chateau!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod