Tot ce vrei sa stii despre epilarea cu laser

Daca te-ai saturat de repetata problema a epilatului, foloseste laser-ul pentru a scapa definitiv de parul nedorit.
Daca te-ai saturat de repetata problema a epilatului, foloseste laser-ul pentru a scapa definitiv de parul nedorit. Aceasta metoda ultramoderna castiga din ce in ce mai multi adepti, dar sunt si voci care pun la indoiala eficienta si siguranta acestei tehnici.

Afla din acest articol raspunsurile la toate intrebarile tale.

La ce riscuri te expui?


Cea mai mare parte a clinicilor unde se practica epilarea cu laser folosesc aparatura aprobata de Ministerul Sanatatii. Inainte de a alege clinica, informeaza-te despre ea, despre doctori si aparatura folosita. Astfel eviti complicatiile.  

Cat costa?


Pretul variaza in functie de clinica aleasa, dar si de zona pe care doresti sa o epilezi. Cu cat suprafata este mai mare, cu atat pretul serviciului va creste.

Daca vrei sa scapi de mustata platesti aproximativ 200 euro, pentru axial pretul este de 500 euro, intre 500 si 800 euro pentru bikini, iar pentru picioare depaseste 1000 euro.

Cine poate apela la aceasta metoda?


Laserul nu se potriveste tuturor. Poate face miracole la unii, dar in acelasi timp poate da rezultate slabe la altii. Inainte de a te accepta ca si client, orice cilnica care se respecta trebuie sa se informeze despre starea ta de sanatate.

De asemenea, dupa fiecare etapa a tratamentului trebuie sa faca o evaluare pentru a se asigura ca nu au intervenit complicatii. Asigurate ca persoana careia i-ai fost incredintata are experienta si formarea necesara pentru a nu-ti pune sanatatea in pericol.

Exista contraindicatii?


Candidata ideala are parul de culoare inchisa, cu radacini puternice, iar culoarea pielii este mai curand palida. Ea nu trebuie sa aiba probleme cu epiderma in locul pe care doreste sa il epileze.

De asemenea ii este interzis sa faca plaja pe perioada tratamentului. Intre sedinte nu trebuie sa foloseasca o alta metoda de epilare de lunga durata (ceara, crema sau epilator electric), ci doar lama de ras.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela pe 30 Iun 2014, 13:43
    prepararea intaintea unei sesiuni cu laser alejandrita

    Cu o zi inainte de sesiune se rade cu lama.Se procedeaza in acest fel ca pielea sa se poate recupera .se poate aplica aloe vera in gel nu crema pentru a evita iritatii ,etc.

    0
    0

  • mirela pe 30 Iun 2014, 13:40
    prepararea intaintea unei sesiuni cu laser alejandrita

    Parul nu trebuie sa fie depilat cu ceara si nici cu nici un fel de aparat care smulge firul din radacina.Daca ati facut acest lucru trebui sa asteptati 21 de zile (timpul necesar formarii altui fir de par)inainte de sesiunea de laser.

    0
    0

  • mirela pe 30 Iun 2014, 13:35
    Varsta apta pentru a incepe tratamentul cu Laser

    La fete dupa 13-14 ani dar trebuie tinut cont ca cu cat esti mai tanar cu atata se necesita mai multe seiuni .La fete in general se tine cont de menstruatie.Dupa prima menstruatie pot sa inceapa.

    0
    0

  • MIRELA pe 30 Iun 2014, 13:28
    laser alejandrita

    Asta ma intreb si eu sesiunea de picioare intregi peste 1000 de euro?Eu lucrez intro clinica in Europa si picioarele intregi cu zona inghinala in oferta 153 de euro.Daca cumperi un pack de 4 sesiuni te costa 402 euros.

    1
    0

  • mihai pe 11 Dec 2011, 01:27
    imformatii

    hai sa fim seriosi asta e hotie pe fata...afara se lucreaza mult mai ieftin sotia mea sa epilat complect,totul cu 400 de euro in doar doua sedinte cu laser alejandrita ... radumihailstefan@yahoo.es

    1
    0

  • petruta pe 6 Aug 2010, 12:20
    detalii

    trebuie sa lasi parul sa creasca un pic si apoi sa te duci la epilare, aceste clinici am auzit ca se fasesc in cluj napoca si in brasov iar in legatura cu varsta nu stiu ce sa zic....dar cred k exista intradevar o limita de varsta

    0
    3

  • pufini pe 15 Mar 2009, 07:35
    o informatie

    mi-am programat ca saptamana aceasta sa ma ocup de acest lucru, adica de cautarea unei clinici care se ocupa de asa ceva. intrebarea mea este : parul trebuie sa fie crescut sau doar sa se vada putin( adica , dupa ce ma rad cu lama , la doua trei zile este bine , sau trebuie sa il las sa mai creasca??)

    0
    3

  • Mary64 pe 30 Dec 2008, 15:54
    intrebareMary

    Care poate sami spuna daca epilatu cu laseru are limita de varsta eu asa am auzit .

    0
    3

  • dya.dya pe 13 Nov 2008, 11:19
    unde SI care?

    in ce orase a Romanii se afla aceste clinicii,unde ne putem epila cu laserul,care este ceea mai buna clinica din romania si in ce oras se afla aceasta?VA ROG RASPUNDETI-MI LA ACEASTA INTREBARE K MA INTERESEAZA FFFFFFFFFF MULT ACEST SUBIECT..VA MULTUMESC

    2
    0

  • Licuricci pe 12 Mai 2008, 11:30
    virsta

    de la ce virsta se poate de inceput tratamentul ??

    0
    3

  • viki pe 9 Mai 2008, 11:51
    intrebare

    pot intreba la dvs. orice problema care se leaga de epilare

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod