Un tricou inteligent

Tricourile personalizate cu desene sau tot felul de inscriptii vor fi intotdeauna la moda. Dar ce ai zice de un tricou care, desi la prima vedere pare un simplu obiect de imbracaminte...
Tricourile personalizate cu desene sau tot felul de inscriptii vor fi intotdeauna la moda. Dar ce ai zice de un tricou care, desi la prima vedere pare un simplu obiect de imbracaminte, este, de fapt, si un detector WiFi?

Imagineaza-ti ca esti intr-un oras pe care nu-l cunosti, nu ai idee unde poti gasi un hotspot si ai vrea sa-ti conectezi laptopul la Internet.

Sigur ca exista tot felul de dispozitive care pot detecta o retea WiFi, chiar si brelocuri cu dispozitive WiFi incorporate, dar daca tot vrei sa afli unde exista un hotspot fara sa-ti deschizi laptopul, de ce sa n-o faci intr-un mod original? Iar daca pe tine nu te incanta ideea de a purta detectorul WiFi pe tricou, prietenul sau sotul tau va fi mai mult decat sigur incantat de un astfel de cadou.

Odata detectat semnalul, liniile curbe de pe tricou incep sa straluceasca, bineinteles, in functie de intensitatea semnalului.
Detectorul este sensibil la semnale 802.11b sau 802.11g si functioneaza cu trei baterii AAA. Pentru a spala tricoul, trebuie sa detasati atat detectorul, care este prins in interiorul tricoului, cat si bateriile, asezate intr-un mic buzunar interior.

ThinkGeek.com vinde tricourile WiFi cu 30 de dolari. Din pacate, site-ul nu livreaza in Romania, asa ca, daca-ti doresti un tricou cu detector WiFi, trebuie sa apelezi la prieteni din alte tari sau... sa astepti aparitia acestui produs pe piata romaneasca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod