Fotografia ta pe cadranul unui ceas!

Vrei sa faci un cadou original cuiva drag sau, pur si simplu, iti plac accesoriile unicat? Ei bine, exista un loc unde iti poti crea propriul design al ceasului de mana. Producatorul austriac LAKS...
Vrei sa faci un cadou original cuiva drag sau, pur si simplu, iti plac accesoriile unicat? Ei bine, exista un loc unde iti poti crea propriul design al ceasului de mana. Producatorul austriac LAKS a creat un site (www.mywatchface.com) unde, in doar cateva minute, oricine poate personaliza un ceas, care poate fi apoi comandat.

Ai de ales intre doua modele - LAKS Yours Classic si LAKS Yours Roman, 11 culori pentru curea - negru, alb, albastru deschis, roz, rosu, galben, portocaliu, maro, verde, albastru inchis si alb, precum si o curea din metal.
Dupa stabilirea modelului si a culorii, alegi de pe calculatorul tau poza care vrei sa apara pe cadranul ceasului, o uploadezi, o pozitionezi pe ecran si gata. Acum poti plasa comanda; pretul total al unui ceas LAKS este de 78 de euro si include atat transportul in Romania, cat si TVA.

LAKS Yours poate reprezenta cadoul ideal pentru aproape oricine - recunoaste ca si tie ti-ar placea sa primesti un ceas cu fotografia ta pe cadran! Prietena ta care tocmai a nascut va fi extrem de incantata sa aiba un ceas elegant, personalizat cu poza bebelusului sau.
Asta ca sa nu mai mentionez ca se apropie cu pasi repezi Valentine's Day, iar tu trebuie sa gasesti cadoul perfect pentru cel sau cea care-ti este alaturi.

As putea continua la nesfarsit, ideea este ca posibilitatile sunt nelimitate, iar pentru aproximativ 300 de lei poti avea un cadou mai mult decat original. Pe care, la urma urmei, ti-l poti face chiar tie. Nu te opreste nimeni!

Modelul LAKS Yours Classic (forma rotunda) are geamul din safir, rezistent la zgarieturi, carcasa din otel inoxidabil, limbi fluorescente, este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri, curea din piele sau metal.
Dimensiunile sale sunt de 40 x 34 milimetri, grosimea de 11 milimetri, iar latimea curelei este de 17 milimetri.

Modelul LAKS Yours Roman (forma dreptunghiulara) are geam din sticla minerala, carcasa din otel inoxidabil, limbi fluorescente, curea din piele sau metal si masoara 43 x 33 milimetri, o grosime de 8 milimetri si cureaua lata de 17 milimetri.

Fotografia aleasa de tine pentru personalizare trebuie sa aiba o rezolutie de minimum 300 dpi, dimensiunile minime fiind de 4 x 4 centimetri sau 470 x 470 pixeli, format JPG, GIF sau PNG, dar nu trebuie sa depaseasca 5 MB.
La indeplinirea acestor conditii, LAKS garanteaza o imprimare de calitate. Spor la personalizat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod