Un telefon de "cursa lunga"

Fanii Formula 1 au un nou motiv de bucurie: a fost lansat telefonul model Ferrari, fabricat, bineinteles, in China, si care arata ca o masinuta de jucarie.
Fanii Formula 1 au un nou motiv de bucurie: a fost lansat telefonul model Ferrari, fabricat, bineinteles, in China, si care arata ca o masinuta de jucarie. Uite-asa s-a ajuns, in treizeci de ani, de la telefonul de masina, care pe noi ne-a "sarit", la telefonul in forma de masina.

Nu este o pacaleala, acest telefon chiar exista si, contra sumei de 121 de euro, orice iubitor de Ferrari il poate avea.
Intre dotarile acestui telefon se numara un display LCD (cu cristale lichide) de 2,2 inch cu 260.000 de culori, tonuri de apel polifonice, posibilitatea de a asculta melodii in format MP3, o camera foto de 1.3 Megapixeli (rezolutie de 1280 x 1024 pixeli) si posibilitatea de a transfera date prin USB.

Telefonul suporta urmatoarele tipuri de fisiere: JPG, GIF, MP3, MP4, MIDI si 3GP.
Memoria telefonului include 300 de contacte in agenda si 200 de mesaje scrise. In stand-by, timpul de functionare este de 150-220 de ore, iar in modul convorbire, poate fi folosit intre 120 si 200 de minute. Se conecteaza la internet prin WAP sau GPRS.

Alte "briz-briz-uri" cu care este inzestrat acest telefon sunt lanterna, handsfree, posibilitatea de inregistrare audio, calculator, calendar.

Dimensiunile telefonului-masinuta sunt de 120 x 42 x 25 milimetri, iar greutatea, de 82 de grame.
Asa cum probabil te asteptai, telefonul vine intr-o singura culoare: rosu.

Se poate comanda de pe site-ul www.specialphones.eu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod