Pantofii acestui sezon

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi.

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi. De diferite culori, cu toc sau fara, de ocazie sau sport, in garderoba lor trebuie sa existe cel putin 5, 6 perechi... pentru fiecare sezon. Nu de alta, dar daca se strica unele, trebuie sa fie rezerva, nu gluma!

Si, pentru ca doamnele si domnisoarele nu trebuie sa fie dezamagite, creatorii de incaltaminte din strainatate s-au intrecut in a propune tot felul de modele si materiale pentru a satisface gusturile tuturor.

Ca un trend general, este clar ca toate modelele de incaltaminte trebuie sa exprime ceva.

Pantofii nu mai sunt de multa vreme simple accesorii pe care le incaltam din diverse motive.

Multe culori

 
Primavara si vara inseamna culoare... multa culoare. Aceste tendinte sunt foarte bine reliefate in moda propusa pentru acest sezon. Nu puteau face exceptie nici pantofii si sandalele pe care le gasim in colectiile creatorilor de moda. Galben, verde, rosu, albastru, poate chiar nuante fosforescente, daca o sa ai aceste culori "la picioarele tale", cu siguranta vei fi la moda.

Stilul marinaresc


Principala sursa de inspiratie in ceea ce priveste modelele recomandate pentru sezonul primava-vara 2008 este vestimentatia celor care lucreaza in Marina, dar nu sunt lasate la o parte nici clasicele sandalute albe sau rosii. si accesorii, avem de-a face cu o "invazie" de catarame pe toata suprafata pantofului, funii si panglici in loc de sireturi.

Daca esti mai degraba conservatoare, poti cauta in numeroasele modele propuse o pereche de pantofiori sau sandale cumintele, care sa ti se potriveasca.

Acestea pot fi executate dintr-un material uni, usor accesorizat cu un mic arc marinaresc sau cu bucatele de funie.

Transpuse din moda vestimentara, se poarta foarte mult, in materie de incaltaminte, modelele gladiator. Acestea combinate cu motivele marinaresti, descrise mai sus, reusesc sa alcatuiasca o imagine feminina.

Printurile


Nu trebuie uitate nici printurile. Florale sau cu forme geometrice, acestea se potrivesc foarte bine pentru sezonul ce urmeaza. Imagineaza-ti ce senzatie vei face cand vei merge pe plaja cu o pereche de sandale cu imprimeu floral.

Mult metal

 

Pantofii metalizati sunt inca pe val, insa nu pentru mult timp. Sa nu crezi ca astfel se termina cu nuantele electrice, din contra. Sunt in continuare la mare moda: galbenul, albastrul, violetul sau portocaliul, numai ca vin usor din urma. Acestea sunt, insa, foarte greu de purtat. Ai mare grija, daca alegi o pereche de pantofi de genul acesta, neaparat trebuie sa porti haine in culori uni, negru sau gri.

 

Comentariile 1-50 din 64

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lia pe 30 Mar 2010, 12:01
    greseli!

    poate nu se poarta pantofii negri! desi nu vad cum pot merge la intalniri oficiale cu incaltari verzi sau ciclam!poate ca d na Udrea!!! dar oricum negrii, albastrii arata ca cine scrie asta mai bine ar purta pantofi negri si ar evita mult prea coloratele greseli de ortografie!

    0
    0

  • saraev pe 9 Iun 2009, 20:31
    super!

    mie mi se pare trrendy si la moda sa ai pantofi in pas cu moda! voua de ce nu var placea?eu iubesc moda si machiajul!

    0
    0

  • Adriana pe 12 Mai 2009, 17:50
    pantofi

    vreau sa va felicit pentru acest articol. este foarte scurt si la obiect pentru femeile care vor sa fie in pas cu moda. deasemenea ar fi interesant sa aflam si ce pantaloni, fuste, bluze, camasi, taioare, rochii sunt la moda in sezonul de primava vara. sau chiar de toamna iarna. va multumesc in numele tuturor femeilor ce doresc sa fie cat de cat in pas cu moda.

    0
    0

  • deni pe 7 Mai 2009, 14:34
    pantofi

    eu de la o varsta frageda am inceeput sa fiu in tentinte cu orce .am 12 ani si sunt inebunita dupa accesorile mari pantofii eleganti dar si sport. stilul meu este elegant sexii si sport. si inca ceva NU SUNT DE ACORD CU MIRELA EU AM CATE VREO 10-15 PERECHI DE PANTOFI CIZME PE SEZON CHIAR DACA AM DOAR 12 ANI.

    0
    0

  • Diana Maris pe 11 Apr 2009, 22:24
    Haine si accesorii

    Pentru cei interesati de moda,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti lucrusoare superbe acolo.

    0
    0

  • white_kiss pe 25 Dec 2008, 17:48
    :D

    imi cer scuze daca am suparat pe careva,pt k exista si varianta cealalta a femeilor care nu isi permit mai mult de 5 perechi,totusi nu cred k le judeca pe cele care au....si cele care au si cele care nu au cred sincer k merita toata aprecierea celor din jur...pupicei si Sarbatori fericiteeee!!!!!!!

    0
    0

  • white_kiss pe 25 Dec 2008, 17:31
    NR PERECHILOR DE PANTOFI INVERS PROPORTIONAL NR DE NEURONI??,NU PREA CRED :)

    Dzeule Mare,cum poti Mirela sa lasi sa se inteleaga k doar persoanele educate aleg sa nu cumpere multe perechi de pantofi???:)))))))))))))nu stiu cati ani ai si cu ce te ocupi,insa clar ai o mare carenta in ceea ce priveste educatia--pe care tot tu ai subliniat-o :)...adica noi,celelalte femei care avem cate 20 de perechi pe sezon sintem frivole sau snoabe si compensam lipsa de neuroni cu pantofii?:) oh,nu,crede-ma,marea majoritate a fetelor,femeilor de aici sint educate si cu personalitate si culmea,sa iti zic un secret,pun pariu ca majoritatea au mai mult de 5 perechi de pantofi...:))))deci se poate,iti recomand sa faci o incercare si apoi sa imi spui cum te simti si frumoasa,eleganta si desteapta :P;;)....picioarele duc un corp si un cap frumos,adesea stresat de grijile vietii cotidiene,in care femeile tb sa fie si gospodine si mame ,sa aibe si o cariera,un job,sa fie si iubite,sotii--de ce nu ar merita picioarele unor astfel de femei mai mult de 5 perechi de pantofi??!! :)eu stiu k ale mele merita,fara picioare uneori cred k degeaba as fi avut cap......e drept k nu lesin dupa pantofii din pozele articolului,insa e o chestiune de gust....:)degustibus non discutandum :))) :-*

    0
    0

  • mihaelajust21 pe 17 Dec 2008, 16:26
    buna

    mda.......sunt foarte interesanti:)

    0
    0

  • daniela pe 10 Dec 2008, 22:47
    pantofi pantofi

    si mie imi plac la nebunie pantofii dar nu pot sa zic ca daca as avea o bruma de bani in casa i-as da pe pantofi . acuma hai sa fim cinstite , nu toate femeile au bani de 5-6 perechi de pantofi .

    1
    0

  • andreeakg pe 23 Nov 2008, 19:14
    Hello!

    Ador pantofii!Mi-as dori sa am dulapul plin de pantofi si nu numai....ador shoppingul si tot ce inseamna feminitate la maxim!!!!!!!pantofi,haine,bijuuri si tot ce ne face sa fim in armonie si echilibru in ce priveste aspectul fizic. Ideal e sa existe un echilibru in toate; sa existe si educatie,bun gust, imbelsugare si iubire. Nu e usor dar daca stau bine sa ma gandesc la mana noastra este sa ne facem vietile si pe noi insine frumoase,sanatoase si fericite!pupici

    1
    0

  • michelle_2008 pe 4 Nov 2008, 11:37
    ciao fetelor

    si eu sint inebunita dupa pantofi..am peste 10 perechi /sezon..deci am peste 50 perechi..si mai ieftini si mai scumpi,dar imi plac la nebunie..vara port toate culoriile de sandale,slapi,cu toc fara toc si credeti-ma ca parca sint alta..imi da un aer copilaresc desi am depasit 30 ani..asa ca daca va puteti permite incercati sa aveti grija de voi fiindca noi contam..cumparati-va posete de toate culoriile..orice va place..dar in final sa fiti fericite de alegere..si nu uitati ca increderea in voi e cea mai de baza ..va pup si numai bine

    1
    0

  • laura pe 8 Sep 2008, 17:53
    corina

    de ce suntem snoabe dak vrem sa ne imbogatim garderoba cu cate o pereche de pantofi kre ne place? eu cred k cine are probleme q incaltamintea mai bn sa mearga desculta... :))) deci nu are nici o legatura snobismul cu pantofii... cauta in dictionar si vei avea explicatia acestui cuvant... bravo fetelor... eu ce putin dak as avea posibilitatea mi-as lua in fiecare zi kte o pereche de pantofi... si le admir pe cele kre au bani si stiu sa asorteze hainele q incaltamintea.... va poop... :*:*:*

    1
    0

  • luizica pe 29 Aug 2008, 16:56
    sacrificii?

    Am vazut ca subiectul este despre pantofi, si cum sunt moarta dupa ei, stau si ma gandesc daca si voi faceti sacrificii cand mergeti pe tocuri. E vorba de pantofi cu tocuri de 10cm in care stai toata ziua la servici si care se mai inatmpla sa te mai si roada, sa iti mai faca si bataturi si alte alea.. Si a doua zi, sa o iei la capat, cu altii. Voi cat de mult sunteti dispuse sa suportati pentru a arata elegante si colegii sa se uite cu admiratie dupa voi?

    1
    0

  • evelina pe 25 Aug 2008, 00:21
    ce naiba?!

    Wow, sincer, nu credeam ca exista asa multe persoane care au ca slabiciune achizitionarea pantofilor.Eu una, nu dau importanta.Pana la urma, fiecare se imbraca in functie de personalitatea sa.Toate vrem sa ne definim un stil propriu ,cat mai original, fapt ce ne ajuta sa ne simtim in "pielea " noastra si sa devenim mai increzatoare.Dar totusi : 56 de perechi de pantofi?! Acum serios ,doar nu ii porti chiar pe toti...Mi se pare putin exagerat, adica deja devine stupid ca sa nu mai zic inutil.

    1
    0

  • mada pe 13 Aug 2008, 12:15
    lool

    dap...fiecare cu parerea lui:D...pai...doamnelor si domnisoarelor....voi va certati pe pantofi:| offf... fiecare cu cel doare pana la urma:))...nu conteaza cate perechi de pantofi are sau asa mai departe:)) daca o femeie ador sa poarte numai balerini la orice tinuta...este alegerea ei...in fine...asa cum am mai spus...moda este facuta sa ne avantajeze...sa alegem...sa decidem singure;):D

    0
    0

  • alison pe 4 Aug 2008, 18:39
    super urati

    Super urati pantofii, pe d-na Basescu nu am vazut-o incaltata cu asa ceva si este Prima Doamna totusi.

    1
    0

  • corina pe 22 Iul 2008, 15:43
    pantofi

    toate sunteti niste snoabe

    1
    0

  • ada pe 7 Iul 2008, 03:19
    Sunt super tari!

    Sunt super tari pantofii si sunt super....TRENDY! Am doar 15 ani si deja ma imbrac super la moda si am o groaza de...pantofi!Si sa stii ca tocmai miai mai dat o idee cu astia....am sami cumpar si eu cateva perechi asa pana in toamna si pana nu dispare trendul-+;)

    0
    1

  • dido pe 19 Iun 2008, 23:29
    merci

    va multumesc fetelor pentru pledoaria pro pantofi, dupa ce am citit-o m-am dus si mi-am numarat pantofii, si nu am destui, asa ca voi lua masuri; de urgenta!

    1
    0

  • zo0zo0 pe 16 Iun 2008, 03:11
    pantofi..

    pai ce sa spun ..nu prea port pantofi.ptr ca nu ma simt bn in ei .si nici nu prea am unde sa ii port.nu sunt obisnuita.ma imbrac sport ...nu imi place sa port fuste.rochii .pantaloni eleganti..etc..imi place sa ma imbrac frumos dar cat mai comod.de aceea nu am unde sa port pantofi.sigur ca imi plac mult de tot.cred ca daca as fi obisnuita sa port as fi foarte incantata sa merg prin magazine sa achizitionez pantofi..;)) eu port adidasi ..mai tot timpul.dar si balerini..si bascheti si slapi..;)) sunt superbi pantofii .sper sa ma pot obisnui si eu cu ei

    1
    0

  • anka pe 6 Iun 2008, 14:53
    picior sanatos

    cred ca pt un picior sanatos conteaza ca pantoful, sandaua sau slapul sa fie din piele!!! nu cred ca , conteaza asa mult daca ai " n " perechi de pantofi ci calitatea lor

    1
    0

  • mihaela pe 2 Iun 2008, 15:46
    pantofii

    Subscriu in totalitate la ceea ce a spus cornelia mai sus,sunt ,,bolnava"dupa pantofi,sandale,papuci sau ce-or mai fi!Tocmai ce am venit din oras si am vazut o pereche bestiala si stateam in dubiu daca sa o cumpar sau nu,dar cred ca m-ati convins!plec la shoping desi bugetul meu va avea mlut de suferit,va pup pe toate si la cat mai multi pantofi!!!!!

    1
    0

  • Mia pe 17 Mai 2008, 04:09
    Pentru Camelia

    Uite, eu te invidiez pentru cele56 de perechi de pantofi :)). Inca nu am ajuns la asa o cifra, dar aspir...

    1
    0

  • camelia pe 11 Mai 2008, 22:59
    PANTOFII

    Buna seara doamnelor, Mirela draga, ia-o si tu mai usor, nu-i nimic rau in a fi cocheta. Pantoful e cheia elegantei draga mea. Mai inchidem ochii la o rochie sau o fusta nepotrivita, dar la pantofi, BA! Felicitari doamnelor colectionare si admiratoarelor de pantofi. Eu am 56 de perechi de pantofi cu toc inalt. Si nu cred ca cineva ma invidiaza pentru asta, dimpotriva. Va pup cu drag.

    1
    0

  • elena pe 9 Mai 2008, 13:09
    oare?

    se mai poarta pantofii roshii talpa stil platforma.. decupati in fata?

    1
    0

  • diutzi pe 8 Mai 2008, 20:13
    bravo fetelor

    Sunt si eu una dintre multele din lumea intreaga care se preocupa atat de aspectul interior cat si de cel exterior. Vreau sa va impartasesc si voua prima mea experienta profesionala care a avut loc exact acum o jumatate de an...intr-o firma de brokeri financiari. Printre multele cerinte,una din cea mai importanta a fost aspectul fizic: tinuta bussines si evident incaltamintea.Ni s-a specificat ca e nevoie de mai multe perechi de pantofi ca doar nu avem de gand sa ii folosim pe aceeasi zi dupa zi in intalnirile de afaceri... Si avand in vedere cat de lung e un sezon, logic ca o pereche de pantofi, fie doua,e putin. De aceea am ajuns si eu sa apreciez cele 10 -15 perechi de inacaltaminte achizitionate in fiecare sezon :si nu pentru ca as fi o frivola sa o citez pe domnisoara/doamna Mirela. Poate voi ajunge sa exagerez, dar iubesc pantofii,sandalele,papucii,cizmele,botinele...etc...si cat de curand vor ajunge o slabiciune,si totusi asta nu ma face frivola. Depinde atat de mentalitatea fiecareia dintre noi cat si de alegerile pe care le facem...

    0
    0

  • Sabina pe 29 Apr 2008, 16:34
    Intrebare

    Si espadrilele, pantofii gen opincute sau balerinii sunt la moda? Oricum sunt foarte comozi.

    0
    0

  • ada pe 27 Apr 2008, 15:15
    salutare

    salutare fetelor intradevar cred ca aveti dreptate in privinta pantofilor intradevar balerinele cred ca se aranjeaza mai bine decit tocurile la unele haine....

    0
    0

  • alexandra pe 25 Apr 2008, 06:52
    despre... pantofi

    da ador la nebunie pantofii si cred ca ei au o parte importanta in garderoba unei femei.

    0
    0

  • stela pe 25 Apr 2008, 02:29
    Invidia un defect al femeilor

    Mirela,no offence...faptul ca tu si prietenele tale nu aveti o garderoba bogata in pantofi,asta nu inseamna ca celelalte femei exprima frivolitate doar pentru faptul ca se respecta si isi inoiesc garderoba foarte des.Bravo feteler pentru ca va ingrijiti!..asa si trebuie

    0
    0

  • ami pe 20 Apr 2008, 12:11
    intrebare

    fetelor, subiectul asta mi.a picat la fix. Si eu sunt innebunita dupa pantofi(si genti...lenjerie intima, parfumuri, haine si lista nu s.ar mai termina niciodata :) ), intrebarea mea era care sunt magazinele de incaltaminte pe care le frecventati de obicei pentru ca in ultima perioada nu am gasit nimic care sa imi placa trebuie sa mentionez si ca sunt din bucuresti si trebuie sa recunosc si ca nu am avut timp sa merg prin toate magazinele care imi sunt dragi. mersi

    0
    0

  • ramona pe 16 Apr 2008, 21:49
    :*:*:*

    scuzati-mi va rog greselile de ortografie...inca o data m-am convins ca graba strica treaba!!!

    0
    0

  • ramona pe 16 Apr 2008, 21:47
    pantofii

    buna fetelor!!! cu ce sa incep...pai...am doar 17 ani si sunt super interesata de incaltaminte...pantofii sunt prioritatea mea nr 1!!! chiar nu cred ca o pereche de pantofi te face mai inteligenta sau nu asa cum a spus una dintre fete!!! la urma urmei fiacare cu parerea ei ca doar fiecare e diferit si cu gusturi la fel de diferite...cum am mai spus inteligenta nu tine de nr de pantofi pe kre il ai...(parerea mea)...e normal sa ai 5-6 (minim) perechi de incaltari pe sezon ca sa te poti asorta la o oarecare tinuta ca doar nu poti sa te incalti cu o pereche de pantofi la jeansi sau la o rochie super eleganta cu aceeasi pereche de pantofi...dar in fine!!! eu una sustin petele carora le plac pantofii pt k dau dovada de eleganta si rafinament!!! v-am pupat...

    0
    0

  • Raluca pe 16 Apr 2008, 15:53
    Foarte urati

    Oare de ce nu sunt la moda si pantofi comozi? Toate ciudateniile sunt la moda, si toti incomod, cu toc pana ... la cer. Unii barbati nici nu sunt interesati de cat de mult ce chinuie fetele sa mearga pe pantofi cu toc cui si cu talpa cat mai groasa..tocul cat mai inalt. Oricum fetele mici de statura vor ramne mici de statura orice ar incalta. Uite eu nu sunt pasionat sa fac colectie de papuci acasa. Prefer papucii comozi si draguti, nu ciudateniile prezentate de voi. Hidoase de-a dreptul.

    0
    0

  • ripley pe 16 Apr 2008, 13:34
    sunt urati

    Parerea mea ... parerea mea.. sunt urati. Nici o pereche nu imi place.Scuze. Poate sunt de la tara si de aia.

    0
    1

  • Ana pe 16 Apr 2008, 11:45
    Olivia, tu ...ca esti casatorita ....

    unde pot sa-ti pun niste intrebari...care ...sper ca ma vor ajuta sa decid ceva imp pt mine

    0
    0

  • Ana pe 16 Apr 2008, 11:40
    Pentru Olivia si Saresa

    Va multumesc ...sunteti dragute rau :))))))In ziua de azi fetele nu stiu sa faca complimente sincere ,voi ce credeti?Eu sunt din Buc...Ce dragut :)Saresa ...instructor sportiv....interesant..Ce varsta ai ?Cu ce va ocupati in timpul liber ?Stai ca nu scapi nici tu Olivia....:)))))))))))valabil si pentru tine.Eu am 28 ....nu sunt casatorita.Nu sunt preg si sigura de cel de langa mine...am motive.....

    0
    0

  • saresa pe 15 Apr 2008, 23:09
    pentru ana

    Nici eu nu sunt din B,cunosc doar in mare si mall-urile :). Merg si la sala uneori insa prefer sa ma antrenez singura acasa sau in aer liber,meseria de baza ffindu-mi instructor sportiv :). La sala am deseori senzatia ca trebuie sa predau,sa fiu atenta,doar singura reusesc sa ma concentrez numai asupra mea. Mi-a placut ce ai zis despre rochita ta,ca e ciudata. Tocmai pentru ca e ciudata, afiseaza-te cu ea, fii speciala! :)

    0
    0

  • Olivia pe 15 Apr 2008, 22:46
    Pentru Mia

    In Londra , cand merg de obicei la cumparaturi am cateva magazine pe lista mea ce le "vizitez" mereu sa vad ce au pt ca am fost multumita de ceea ce am gasit la ei (de calitate) si chiar daca nu cumpar mereu din magazinele respective (asa cum spui si tu...sunt destul de scumpe unele chestii), macar vad modele si caut in alta parte ceva asemanator : Aldo, Burro, Dune...in Camden (la "A & G Shoes"), pe Beauchamp (Anello & Davide), in Cambridge (la B & A Shoemakers), pe Stamford (la Bestmatch), in Knightsbridge (la Jimmy Choo), in Fitzrovia (la Sniff), zona Notting Hill...cand am timp sa ma plimb, incerc sa ma plimb peste tot pe acolo..Londra merita sa o parcurg la picior macar de dragul plimbarii (si ai dreptate - in SUA sunt toate mai ieftine - stiu asta de la cumnatul meu - cand am posibilitatea ii mai spun lui sa imi aduca una-alta, dar e munca de lamurire..sa ii trimiti poze, sa vada cum arata ce vrei, sa mearga sa caute....asa ca uneori ma lasa pagubasa si ma descurc singura ).

    0
    0

  • yeganeh pe 15 Apr 2008, 21:03
    buna Mirela

    Daca nu ti-ar face placere sa cunosti persoane care pun pret pe eleganta,nu inteleg ce cauti pe un site unde moda este subiectul principal.Scuze ca m-am adresat asa direct.Si eu sunt una dintre voi fetelor....ador pantofii...mi-as cumpara zilnic...Vreau sa va atrag atentia asupra scrisului...mi se pare oribil ca la o anumita varsta sa nu stapanesti bazele gramaticii.

    0
    0

  • Mia pe 15 Apr 2008, 19:54
    Buna fetelor!

    Sunt cum nu se poate mai de acord cu voi! pantofii sunt importanti, mie o pereche de pantofi frumosi imi schimba toata ziua. Pentru Olivia : de curiozitate, de unde iti cumperi pantofi din Londra? Eu locuiesc aici si mi-e greu sa dau atatia bani pe pantofi (sau haine) cand stiu ca le gasesc la jumatate de pret in State. Dar trebuie sa recunosc ca nu pot rezista unor pantofi frumosi sau unei genti desebite

    0
    0

  • Olivia pe 15 Apr 2008, 19:22
    Nu sunt din Bucuresti...

    Sunt din Galati. Iar sala..fac, dar la domiciliu (acasa)...doar pentru sauna merg la una din salile din oras (si pt a raspunde Anei, da...nu am 30 de ani, implinesc 27 in toamna..nu mai sunt tocmai tanara..sunt tinerica :)...iar sotul, imi face capriciile - ba chiar ii place , doar ca uneori vrea sa aiba prioritate , unele dintre aceste momente fiind cele cand iesim cu gandul de a ne relaxa...iar atunci evita locurile "predispuse" cumparaturilor, insa in rest ma insoteste la cumparaturi...de orice fel cu multa rabdare si buna-vointa).

    0
    0

  • ana pe 15 Apr 2008, 19:01
    Pentru Saresa

    Mergi la sala ?Intrebare valabila si pentru Olivia. Stiti un loc linistit si aerisit in zona de Nord ......s-au un bazin de inot?Multumesc

    0
    0

  • ana pe 15 Apr 2008, 18:59
    Pentru Olivia

    Esti draguta :))))))deci nu ai 30 ani....esti foarte tanara ...si vrea nu vrea sotul trebuie sa inteleaga ca vrei sa fi frumoasa si eleganta :))))))))))))))incepand de la pantofi

    0
    0

  • Olivia pe 15 Apr 2008, 18:56
    Pentru Ana

    Nu-ti face probleme...si eu cu sotul meu rad mereu de asta. Ba mai mult, cand iesim impreuna evita sa ajungem in zone cu magazine multe pt ca stie ca daca ma "scapa" inauntru, el va avea multe sacose de carat pana la masina :))Mereu spune ca anii trec si pasiunea mea pt incaltaminte ia amploare....este tare curios cum va fi peste cativa ani, cand voi avea vreo 30 de ani....daca o sa imi treaca sau daca voi atinge cota maxima pt acest mic "viciu", cum il numeste el ... Te pup!

    0
    0

  • Ana pe 15 Apr 2008, 18:46
    Multumesc Olivia ,

    Ce tare ....sti faza cu barbatul care duce cosul de gunoi si nu se intoarce deloc.....:)))))))))))))Tu pleci la cumparaturi "sa zicem la colt"dar nu te intorci cu zarzavaturi ci...cu pantofi :)))))esti draguta si sunt de acord cu tine in aceasta problema...Iarta-ma ...nu e o comparatie foarte buna ...dar...super

    0
    0

  • ana pe 15 Apr 2008, 18:40
    mergi la sala ?

    Sti un loc linistit?

    0
    0

  • Olivia pe 15 Apr 2008, 18:39
    Pentru Ana

    Te rog sa imi accepti scuzele pt ca nu am raspuns pana in acest moment, dar nu am putut deoarece am fost in timpul programului de serviciu. In ceea ce priveste intrebarea legata de locul de unde imi cumpar incaltamintea, de obicei o cumpar din Romania - si da, gasesc ceea ce imi place destul de des - , dar uneori am posibilitatea de a merge si peste granita (de obicei in Londra, datorita serviciului meu si al sotului - insa am doar cateva saptamani iarna si cateva vara), iar atunci cumpar ce gasesc si ce mi se pare "ochios" (asta fiind primul criteriu in a cumpara: sa imi placa, sa imi faca cu ochiul, iar apoi sa ma simt bine \ confortabil in pantofii respectivi). Nu sunt o impatimita a "firmei" - daca imi place, poate sa fie si din bazarul de la coltul blocului (plec cu gandul sa cumpar fructe si ma intorc cu pantofi - chiar am patit-o)...nu ma intereseaza daca sunt din colectii cunoscute, daca sunt simpli, fara brand si cumva "incognito" (asa numesc eu incaltamintea si orice nu are firma cunoscuta). Nu port des tocuri inalte ... ma refer acum la tocuri de 10 cm - la serviciu port maxim 6-8 cm sau deloc, deoarece la serviciu stau destul de mult in picioare; mai degraba sunt adepta balerinilor - cel putin in timpul liber asta prefer - mi se par usor de asortat la tinutele de zi, la tinutele sport, iar acum am observat ca au primit "unda verde" si la tinutele elegante, de seara singura conditie fiind sa aiba un aspect adecvat momentului si locului unde mergeti. Dar , asa cum am spus, nu tin sa fie de firma cunoscuta, nu tin sa ii cumpar din afara tarii....oriunde i-as gasi, scumpi \ ieftini daca imi plac si au acel "ceva" care sa ma faca sa "indragostesc" de ei...ii cumpar. Nu sunt nici genul care da o caruta de bani pe o pereche de pantofi in fiecare zi, dar daca consider ca merita ii voi cumpara cu siguranta; totusi, de obicei cred ca sunt destul de rezonabila in alegerea lor...fac si excese, nu spun ca nu.Dar incerc sa ma temperez (uneori)....Nici nu am timp de colindat magazinele - doar la sfarsit de saptamana si nu intotdeauna saptamanal. Cu drag...

    0
    0

  • ana pe 15 Apr 2008, 18:37
    Iarta-ma ,esti afara?

    Eu mi-am cumparat o rochita de la CalvinKlein din Plaza ...este gri metalizat ...lucioasa ...nu stiu ce sa fac ca e c-am ciudata ....:(sa o pun la balerinii de care ti-am zis .)...parca tocuri nu ar merge...Nu stiu:((((Nu este o rochita eleganta ....dar e draguta si voiam ptr prima data sa-mi iau balerinii argintii,gri....ceva cu partea din fata descoperita:))))))))sa se vada unghia data cu oja :)))))))))))))cu fundita ... ...nu stiu..Am vazut la o tipa in magazinul +IT in Plaza niste balerini atat de draguti...i-mi venea sa o intrb de unde si-a luat ....:( mi-a fost rusine ...mi-au placut tare.....nu cred ca a gasit in Romania

    0
    0

  • saresa pe 15 Apr 2008, 18:35
    gasesc...

    ..in general fara probleme marimea mea 36(de vara)37(toamna iarna) insa s-a intamplat anumite modele sa-mi trebuiasca 35!!!! sau 39!!!! eu sunt sigura ca nu am suferit modificari :)))) Da, groaznic sa lucrezi intr-un birou,de curand am un nou job ce presupune si multa munca la birou,in fata calculatorului insa nu rezist mai mult de-o ora asezata. lucrez si din picioare :) iar in timpul liber recuperez toate orele pe scaun antrenandu-ma sau la plimbare.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod