Tablita grafica G-Pen 450

Noua tablita grafica de la Genius, G-Pen 450, este ideala atat pentru editarea diferitelor documente sau imagini, cat si pentru realizarea unor desene sau schite originale.
Noua tablita grafica de la Genius, G-Pen 450, este ideala atat pentru editarea diferitelor documente sau imagini, cat si pentru realizarea unor desene sau schite originale.

Asadar, fie ca esti in fata biroului si ai nevoie de adnotari rapide pentru documentele tale, fie ca iti doresti sa editezi fotografiile preferate din vacanta ce tocmai s-a incheiat sau sa-ti personalizezi mesajele pe messenger, acesta este instrumentul ideal de munca, dar si de distractie, permitand vizualizarea relaxata pe display-ul de 4" x 5.5".


Creionul electronic cu senzitivitate 1024p iti ofera posibilitatea editarii si semnarii manuale a e-mailurilor si oricaror tipuri de documente, in timp ce desenele tale vor prinde contur in cele mai dorite forme si dimensiuni. Mai mult, creionul electronic prezinta doua butoane programabile: stang si drept, cu aceleasi functii ca si butoanele stang si drept ale mouse-ului.

Specificatii tehnice:


  • Suprafata de lucru 4" x 5.5";
  • 1024p senzitivitate pentru controlul grosimii si formelor;
  • Rezolutie 200dpi;
  • Software: PenSuite (Annotate All/ Annotate for Word/ Pen Commander/ PenMail/PenSigner/ PenPresenter)/Adobe Photoshop CS (Trial)/Corel Painter IX (Trial).

Poti cumpara tablita grafica G-Pen 450 din magazinele de specialitate, la un pret estimativ de 159,9 lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elys pe 20 Sep 2010, 21:45
    tablta grafica

    stii cat costa..dar desigur de unde pot sa fac rost de ea un magazin din bucuresti !!!????^-^ poti sa-mi spui chiar am nevoie de ea....!moolt de tot!!!!

    0
    0

  • vlad pe 8 Feb 2010, 10:52
    Tablita grafica

    Imi spune si mie cineva un magazin de specialitate din Timisoara de unde pot sa imi iau tablita grafica.

    0
    0

  • bianka pe 24 Nov 2009, 22:18
    tablita grafica

    jtie cineva de unde pot face rost de ea?!:((((din ce magazin ma refer:((sji unde pot gasi magazinul:D thx:*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod