Spui o poveste, castigi un laptop

HP si eMAG anunta un concurs original pentru bloggerii din Romania. Acesta se numeste "Tu ce faceai acum 13 ani?" si li se adreseaza persoanelor cu varsta de minimum 18 ani, care detin un blog...
HP si eMAG anunta un concurs original pentru bloggerii din Romania. Acesta se numeste "Tu ce faceai acum 13 ani?" si li se adreseaza persoanelor cu varsta de minimum 18 ani, care detin un blog de cel putin trei luni.

Pentru a participa la acest concurs, ce are ca premiu un laptop HP Pavilion, trebuie sa scrii pe blogul tau un articol cu titlul "Acum 13 ani", in care sa povestesti o amintire personala din anul 1995, sa arati o fotografie din acel an sau poti folosi orice fisier multimedia de acum 13 ani.
Mai trebuie sa comentezi un eveniment petrecut in Romania sau oriunde in lume in anul 1995 si sa scrii despre importanta aparitiei, in 1995, a gamei HP Pavilion.

Pe langa premiul cel mare, organizatorii mai ofera doua premii care vor fi anuntate in prima saptamana de concurs - concursul se desfasoara intre 27 octombrie si 17 noiembrie. Dupa cum o spun chiar organizatorii, la jurizarea concursului se va pune accentul pe creativitate si pe stil. "Nu atat faptul in sine, cat felul in care ne vei spune povestea ne va influenta deciziile.
Scrie corect din punct de vedere gramatical, scrie despre intamplari reale. Incearca sa ne transmiti atmosfera lui 1995, asa cum ai perceput-o chiar tu".

Care este, totusi, scopul acestui concurs?

Lansarea la eMAG a noilor laptopuri HP Pavilion. In 1995, HP a lansat gama Pavilion, intrand astfel, cu succes, pe piata computerelor personale dedicate in primul rand utilizatorilor casnici.

HP Pavilion 5030 a fost primul PC multimedia creat de catre HP pentru integrarea in mediul de acasa si cu intentia clara de a deveni lider in segmentul consumer PC.
Computerul dispunea de sistem de sunet asistat de difuzoare Altec Lansig, unitate CD-ROM 4X si suport software pentru acces la service online. Primele versiuni functionau cu procesoare Intel Pentium (75 MHz), aveau memorie RAM de 8 MB si hard disk-uri de 850 MB.

Mai multe detalii despre concurs gasesti la adresa http://pavilion.emag.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod