Speedo Aquabeat, MP3 player pentru inot

Speedo, celebrul producator de costume de baie si accesorii pentru activitati sportive, a lansat un MP3 player deosebit. Playerul este rezistent la apa si poate fi scufundat pana la o adancime de trei metri.
Speedo, celebrul producator de costume de baie si accesorii pentru activitati sportive, a lansat un MP3 player deosebit. Playerul este rezistent la apa si poate fi scufundat pana la o adancime de trei metri. Speedo garanteaza pentru submersibilitatea acestui player.

Player-ul a primit numele Aquabeat si le este destinat atat sportivilor, cat si celor care vor sa-si asculte muzica preferata atunci cand inoata sau fac exercitii in apa. Castile cu care este livrat Aquabeat sunt si ele rezistente la apa.


Aquabeat are un design compact si este disponibil in trei culori: negru, verde-lamaie si roz. Fiind foarte usor (doar 35 de grame; pentru comparatie, o tableta de ciocolata are 100 de grame), player-ul pluteste pe apa - un detaliu inteligent, pentru ca astfel poate fi recuperat cu usurinta din piscina. Playerul are, de asemenea, butoane mari, dispuse ergonomic, care il fac usor de manipulat.

Aquabeat nu are o memorie interna prea mare - doar 1 GB, dar este suficient pentru aproximativ 250 de melodii in format MP3 sau 500 de melodii in format WMA.
Se conecteaza la PC printr-un cablu USB (inclus in pret), iar acumulatorul (3,7 V) garanteaza noua ore de functionare.

Dimensiunile player-ului Aquabeat sunt de 6,1 x 4,6 x 2 centimetri si poate fi al tau contra sumei de 80 de lire sterline (pe site-ul speedo.com).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Balla Gheorghe pe 8 Ian 2012, 21:57
    Versiunea chinezeasca

    Am vazut pe okazii, ca este un Mp3 rezistent la apa, ceva model chinezesc, dar pretul era destul de ok 190 ron, tot asa in mai multe culori... ar fi si acela o varianta poate mai ieftina

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod