Cinci posibile indicii ca esti inselata

Auzi ca li se intampla altora, persoane de la care nu te-ai fi asteptat nici in cele mai fanteziste inchipuiri ca ar face astfel de lucruri. Asculti, incerci sa intelegi...
Auzi ca li se intampla altora, persoane de la care nu te-ai fi asteptat nici in cele mai fanteziste inchipuiri ca ar face astfel de lucruri. Asculti, incerci sa intelegi cum a fost posibil si, in sinea ta, rasufli usurata: hotarat lucru, tie nu ti s-ar putea intampla. Partenerul tau nu ar fi in stare sa te insele.

Si totusi... Intentia mea nu este de a-ti sadi in suflet samanta indoielii, ci de a te determina sa fii mai receptiva la unele mesaje pe care, fie si inconstient, ti le transmite omul alaturi de care traiesti. Nu spune nimeni ca n-ar fi o persoana integra, dar oameni suntem cu totii si deci, supusi greselii. Un plus de atentie din partea ta ar putea preveni situatii cel putin neplacute. Iata care sunt cele mai importante semnale de care ar trebui sa tii cont:

Iti cere ajutorul


Unul dintre cele mai uzuale avertismente il primesti atunci cand partenerul iti spune pe sleau ca are sentimentul ca lipseste "undeva, ceva", fara sa fie in masura sa precizeze despre ce este vorba. "Nu stiu ce se intampla cu mine, dar simt ca nu este in ordine, nu sunt fericit".


Auzind aceste cuvinte, reactiile femeilor sunt de obicei de doua feluri, situate la extreme: fie aleg sa ignore, gandindu-se ca este vorba doar de o pasa trecatoare, fie se impacienteaza si incep sa ii descoase, aducandu-i la exasperare. Niciuna dintre variante nu este indicata. Porneste de la premisa ca, din moment ce ti-a spus acest lucru, partenerul tau doreste sa gasiti o cale de rezolvare si te invita la dialog. Este momentul sa "va intalniti la jumatatea drumului".

Subit, e neobisnuit de preocupat de aspectul sau fizic


Una dintre simptomele clasice, ai spune. Si in momentul in care ai ajuns la concluzia aceasta, se numeste ca esti deja "setata" si deja incepi sa te comporti ca si cum ai sti precis ca te insala. Desigur, nu-ti spune nimeni sa te prefaci ca nu observi, insa e mai bine sa stai in expectativa. Poate ca este pur si simplu ingrijorat de evolutia sa din punct de vedere fizic, dat fiind faptul ca tocmai i-au aparut primele fire albe, spre exemplu.


Nu te grabi sa-ti faci griji, ca sa zic asa, dar tine-l discret sub observatie. Daca ai, cu adevarat, motive de ingrijorare, acestea nu vor intarzia sa iasa la iveala. Pana una-alta, ce-ar fi sa preiei exemplul si sa-ti faci si tu o schimbare de look?

Critica neconstructiva


Pare ca, dintr-o data, iti observa numai insusirile negative. Si, bineinteles, le exacerbeaza. Mancarea nu este suficient de calda sau de sarata (desi tu gatesti la fel ca intotdeauna), il cicalesti (desi stii foarte bine ca nu-i asa), te-ai ingrasat (ba dimpotriva, ai putea spune).

Mai intai criticile acestea nefondate trec pe langa tine, apoi incep sa te enerveze, iar pana la urma te ingrijoreaza de-a binelea. Ce se intampla cu el? Poate ca are o problema la serviciu si din aceasta cauza este mai tot timpul iritat. Dar poate ca nu este vorba numai de asta. Cum ai putea sa faci diferenta? Incearca sa comunici cu el, sa incerci sa afli care sunt substraturile schimbarii sale de comportament si fii atenta si la alte posibile schimbari.

Evita sa-ti ceara sa-l insotesti la evenimentele companiei


Petrecerea de Craciun sau diferite alte ocazii care se cer sarbatorite ar putea constitui un moment delicat. Daca pana mai ieri partenerul iti solicita sa-l insotesti si te astepta rabdator pana cand terminai cu machiajul si coafura, acum lucrurile par sa se fi schimbat.
Iti spune ca "nu ai avea ce face acolo", "te-ai plictisi", "se vor discuta probleme de serviciu", si asa mai departe. Poate ca asa si este. Sau poate nu.

Se furiseaza


Are aerul ca iti ascunde ceva. Barbatii nu prea stiu sa se prefaca, oricat de mult le-ar placea sa creada ca sunt abili. Dar comportamentul lui ar putea fi asemanat cu al pisoiului prins la oala cu smantana. Dintr-o data, foloseste cu precadere telefonul mobil in locul celui fix, nu-l mai lasa la indemana ta, tresare de cate ori este sunat sau primeste un mesaj...

Este momentul sa il confrunti si sa il intrebi direct ce se intampla. Mizeaza pe factorul surpriza, care nu este deloc de neluat in seama. Poate ca nu vei obtine vreo marturisire socanta, insa din reactii iti poti da seama daca ti se spune sau nu adevarul.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 5 Iul 2012, 16:24
    eu cand sunt inselata il simt rece

    fetelor nu va ingrijorati dak vedeti k sunteti inselate ,, fati partenerul gelos ,, asa am facut si eu si mi-a mers ,,

    0
    0

  • Valentina pe 16 Iun 2009, 06:32
    Pt SkyVision

    Sa stii ca barbatii stiu unde postam noi.Hai ca esti hilar sau hilara(nu stiu daca esti barbat sau femeie).:)) Asta a cam fost o vorba de barbat ofticat de un articol care l-ar da de gol.Sau poate esti o femeie prea experimentata in ale inselatului.

    0
    0

  • SKyVision pe 7 Ian 2009, 00:21
    ......

    Nu va-ti gindit femeilor ca barbatii pot sa citeasca pe internet posturile sotiilor/prietenelor si sa faca tot invers? :D lol

    0
    0

  • raluca pe 29 Sep 2008, 14:26
    ingrijorare

    nu sunt superstitioasa, la zodii ma refer,dar nici nu le ignor. Sunt cu prietenul meu de 9 luni, sunt prima lui prietena si tot prima cu care a avut relatii sexuale.este rac si multa lume zice ca nativii acestei zodii sunt afemeiati, mereu predispusi la flirturi cu alte fete.nu mi-a dat nicioadata motiv concret.dar sunt genul care nu suporta psihic unselarea il iubesc f mult.astept pareri va rog... pt linistea sufleteasca

    0
    0

  • andrada pe 23 Aug 2008, 20:46
    .....

    Cred ca aceste sfaturi le stim deja...eu personal as dori ceva mai concret......ceva care sa fie cu adevarat pt noi toate si toti.

    0
    0

  • Cindirella pe 19 Aug 2008, 18:49
    kiks !

    Cand am inceput sa parcur articolul de mai sus chiar ma intrebam daca autoarea ar avea ceva nou sa ne spuna. Din pacate, kiks !!! Nimic nou sub soare iar asa zisele sfaturi de bun-simt cred ca le cunoasteti si voi doamnelor si domnisoarelor ! Adica dupa atatea articlole publicate de presa feminina si carti de psihologie chiar nu ati gasit decat aceste banalitati ? Indiciile pe care ni le dati le stim cu toate...instinctiv. Ma asteptam mai degraba la cateva sfaturi inteligente nu la fraze tip depasite gen "comportamentul lui ar putea fi asemanat cu al pisoiului prins la oala cu smantana" (mai ales ca unii dintre ei sunt totusi mult mai destepti si stiu s anu lase nici un indiciu). Poate articolul sa serveasca catorva adolescente ratacite care nu au citit pâna acum mai nimic si eventual venite dintr-un sat pierdut de munte, ca pentru noi celelalte, greu sa ne convingeti !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod