Sony Walkman W Series - casti cu player incorporat

Nu s-au spus foarte multe despre noul Walkman W Series de la Sony, de la lansarea sa, anul acesta, la Consumer Electronics Show (CES). Player-ul a fost insa pus in vanzare si este disponibil si in culoarea roz, desigur, pentru femei.

Nu s-au spus foarte multe despre noul Walkman W Series de la Sony, de la lansarea sa, anul acesta, la Consumer Electronics Show (CES). Player-ul a fost insa pus in vanzare si este disponibil si in culoarea roz, desigur, pentru femei. Livrarea noului Walkman a inceput deja.

Iata la ce te poti astepta:

  • Spatiu de stocare de 2 GB;
  • Suport pentru formatele MP3, AAC si WMA;
  • Durata de viata de 12 ore a bateriei si optiunea de incarcare rapida de numai trei minute, care asigura aproximativ 90 de minute de muzica; pentru o incarcare completa, sunt necesare 30 de minute.


Pretul este de 70 de dolari.

Walkman-ul W Series este de fapt un MP3 player incorporat in castile de 13,5 milimetri, o solutie potrivita pentru sportivi sau pentru persoanele active, carora nu le place sa se "incurce" in prea multe cabluri, singurul "cablu" fiind cel al castilor, de fapt o sarma destul de tare, care se asaza in jurul capului.

Atunci cand nu este folosit, playerul se "odihneste" pe suportul special de care se prinde cu ajutorul unor conectori magnetici.

Acest Walkman nu este prevazut cu vreun ecran sau accesorii complicate, functia sa de baza fiind dealtfel singura: aceea de a reda muzica.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pescarusii pe 5 Apr 2009, 15:11
    Walkman

    da cred ca e foarte tare sotul meu e pescar si nu se desparte de muzik delok cred ca iar prinde bine unul am sa ma duc si eu sa-l vad poate chiar sa-l achizitionez

    0
    0

  • NicoB pe 2 Apr 2009, 19:37
    frumos

    imi place f mult

    0
    0

  • delfinas2009 pe 1 Apr 2009, 17:21
    interesant

    Interesant gadget, dar ma intreb cat de rezistenta e "sarma" aia, pt ca daca se rupe, se strica toata jucaria.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod