Riiflex: gantere pentru consola ta Wii

"Ramai in forma sau iesi din joc" ar fi un slogan potrivit pentru Riiflex, setul de greutati (gantere) pentru consola de jocuri Wii.
"Ramai in forma sau iesi din joc" ar fi un slogan potrivit pentru Riiflex, setul de greutati (gantere) pentru consola de jocuri Wii. Cele doua gantere cantaresc 1 kilogram sau 2 kilograme si se fixeaza pe cele doua joystick-uri ale consolei, ajutandu-te, in timp ce joci, sa iti mentii forma fizica.

Despre "calculatoristii" care isi irosesc viata in fata unui monitor jucandu-se se stie ca sunt in general ochelaristi si... supraponderali. De la aparitia pe piata a consolei Wii insa, lucrurile s-au schimbat, pentru ca Wii este primul joc care te obliga sa faci miscare in timp ce te joci, iar acum, folosind ganterele Riiflex, iti tonifici si muschii bratelor.

Seturile de gantere Riiflex pot fi folosite si pentru WiiFit si se gasesc pe site-ul www.riiflex.com. Ganterele verzi cantaresc 1 kilogram si costa 25 de dolari, iar cele albastre cantaresc 2 kilograme si costa dublu, adica 40 de dolari. Ganterele special create pentru Wii si WiiFit sunt disponibile doar pentru precomanda, livrarea lor urmand sa se faca abia in vara acestui an. Vestea buna este ca ganterele pot fi comandate si din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod