Ce sa faci in weekend-ul pascal

In afara de drumurile la biserica pe care trebuie sa le faci in acest weekend, iti recomand sa vezi si un film bun, sa asculti un concert sau sa participi la o petrecere.

In afara de drumurile la biserica pe care trebuie sa le faci in acest weekend, iti recomand sa vezi si un film bun, sa asculti un concert sau sa participi la o petrecere.

Atunci cand vorbeam despre film, ma refeream la pelicula "Eu si Marley". John si Jennifer s-au casatorit de curand, dar nu vor sa intre prea repede in lumea responsabilitatilor familiale asa ca, in loc de un copil, au ales sa se ingrijeasca de un caine. Marley este un labrador adorabil, dar in acelasi timp extrem de neastamparat si cam...

nevrotic, care va avea grija sa le umple vietile (si nervii) mai ceva ca o gasca de copii. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul Cinemagia.ro.


Data:
18 aprilie
Locatia: Hollywood Multiplex
Orele: 11.45, 14.30

Site-ul 1801.ro, iti recomanda

KRISTAL GLAM CLUB 18.04.2009 KRUFTY KUTS

Come out and Dub
Nopti Albastre in Twice

Petrecere in Bellagio, de Paste


Tibi Neuronu, Cristian Dumitru si Catalin Bordea iti ofera un "ShowTime" de milioane. "Despre Apocalipsa", "In cimitir", "Babele in tramvai", "Reclamele si filmele porno" sunt doar cateva dintre subiectele realitatii cotidiene sau transcedentale, abordate cu mult umor de cei trei baieti, tineri si glumeti.

Data: 19 aprilie
Locatie: Bellagio Club
Ora: 21.00

Incepe saptamana cu o portie sanatoasa de blues.

A.G. Weinberger Band iti da aceasta ocazie printr-un concert de zile mari. Despre acest artist se poate spune ca a dat startul acestei miscari muzicale in Romania.

Data: 20 aprilie
Locatia: Hard Rock Cafe
Ora: 22.30
Intrare: 25 lei

Alte evenimente:

ShowTime in Fabrica luni
Blues Night

17 Aprilie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod