Radio Shark aduce radioul in lumea digitala

Radio Shark 2 - sau "rechinul radio", produs de Griffin, isi propune sa revolutioneze modul in care asculti radioul. Poate ca asculti la un aparat clasic sau poate ca preferi sa asculti...
Radio Shark 2 - sau "rechinul radio", produs de Griffin, isi propune sa revolutioneze modul in care asculti radioul. Poate ca asculti la un aparat clasic sau poate ca preferi sa asculti posturile de radio care emit si online. Descrierea scurta a lui Radio Shark ar fi: "aparatul care iti aduce experienta radio la PC sau Mac", dar cu Radio Shark vei putea nu doar sa asculti emisiunile preferate de la radio in timp ce lucrezi la computer, ci si sa inregistrezi emisiunile difuzate de posturile de radio.

Radio Shark se conecteaza la computer prin USB si poate sa inregistreze emisiunile de la radio in timp real, adica poti inregistra in timp ce asculti un post de radio.
Rechinul iti ofera posibilitatea de a programa inregistrarea emisiunilor atunci cand tu nu ai timp sa le asculti. Acestea sunt salvate pe hard-diskul tau si le poti asculta oricand.

Inregistrarea in timp real inseamna ca poti sa iei o pauza de cafea, sa cobori dupa paine sau pur si simplu sa "pui pe pauza" o emisiune de la radio si sa reiei ascultarea atunci cand ai chef. Emisiunea te va astepta gata inregistrata pe hard-disk.

Rechinul este compatibil cu Windows XP si Vista (si, foarte probabil, cu noul Windows 7), OS-X 10.3 (Panther), 10.4 (Tiger) si 10.5 (Leopard).

Radioul functioneaza atat in banda AM, cat si FM, intre frecventele 530 - 1710 KHz, respectiv 87,5 - 108 MHz.
Radio Shark costa 50 de dolari si este disponibil pe site-ul Griffintechnology.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod