Protectia gadgetului

Dupa ce-ai dat bani buni pentru un sistem mobil, o zgarietura oricat de mica va fi o tragedie de proportii. Poti preveni cataclismul, fara sa pari speriata de bombe. Ba chiar vei arata bine...
Dupa ce-ai dat bani buni pentru un sistem mobil, o zgarietura oricat de mica va fi o tragedie de proportii. Poti preveni cataclismul, fara sa pari speriata de bombe. Ba chiar vei arata bine in procesul asta! Iata care sunt cele mai potrivite rucsacuri si genti pentru protectia laptopului tau si nu numai. Revista "Stuff" le-a ales pe toate "pe spranceana"!

Huth Mini Hardpack
www.axio.ro

Precizarea "mini" se impune in conditiile in care "testoasa" de fata masoara 38,1 x 27,9 x 15 cm.
Rucsacul este disponibil in trei culori: pearl white, titanium silver si gloss black. Suprafata rezistenta din policarbonat protejeaza continutul rucsacului, iar partea care intra in contact cu spatele tau este foarte comoda.

Kata DPS Rucsac
www.photosetup.ro

Ceea ce vezi in poza este un rucsac de dimensiuni medii, conceput pentru aparate foto si accesorii in buzunarul exterior, iar in spatiul interior, compartimente pentru accesorii personale, cu buzunar separat pentru MP3 player si orificiu pentru cablul castilor.

Huth Tekno Hardpack
www.axio.ro

De data aceasta, avem un rucsac mai incapator, cu dimensiuni exterioare de 51 x 36 x 17 cm si aceeasi structura rezistenta la exterior, suprafata nedeformabila fiind, practic, scutul impotriva loviturilor din exterior.
Laptopul este protejat suplimentar prin peretii capitonati ai compartimentului dedicat, iar accesoriile si discurile optice au propriile buzunare care tin totul ordonat.

DR465
www.photosetup.ro

Numai o fotografie poate descrie exact cat de incapator este rucsacul alaturat, un fel de birou multifunctional, cu multe buzunare pentru documente, cu husa detasabila separat pentru laptop si posibilitate de atasare a unui set de roti pentru deplasarea mai facila. Celor care calatoresc des le va fi util sa aiba un rucsac atat de incapator, dar care se incadreaza in limitele impuse de companiile aeriene pentru bagajele de mana.

Ergo Tech Panorama U
www.photosetup.ro

Printre atatea rucsacuri s-a strecurat si o geanta care face fata cu brio provocarii de a-ti proteja pretioasele gadgeturi.
Laptopul se va lafai intr-un compartiment special separat, iar camera foto, telefoanele sau PDA-ul si chiar si un iPod au parte de acelasi confort in buzunarele pentru accesorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod