Camere foto usor de folosit

Momente pe care nu trebuie sa le ratezi si trebuie imortalizate cu orice pret? Atunci inseamna ca ai nevoie de o camera foto cu pretentii, care sa iti fie de ajutor in orice clipa, oriunde te-ar purta pasii.
Momente pe care nu trebuie sa le ratezi si trebuie imortalizate cu orice pret? Atunci inseamna ca ai nevoie de o camera foto cu pretentii, care sa iti fie de ajutor in orice clipa, oriunde te-ar purta pasii. Piata iti ofera o gama variata de produse de acest tip, din care poti alege dupa voia inimii si, bineinteles, dupa buget. Iata care sunt cateva dintre optiunile propuse de revista "Stuff".

Samsung I70

Sunt destule camere foto pe piata, dar, spre bucuria noastra, producatorii de asemenea gadgeturi nu se satura usor de fabricarea lor.
Produsul urmator pare sa fie ideal pentru utilizarea sa in orice moment al zilei (si al noptii)... De ce zicem acest lucru? Poate din cauza lookului. Da, intr-adevar, pare usor "old school" cu stilul acelor Kodak-uri pe care le vedeam prin videoclipuri, ca "Last Christmas" a lui George Michael.

Carcasa culisanta protejeaza obiectivul si butoanele de particulele de praf care ar putea penetra fortareata. Aparatul mai are un ecran de trei inch, cu o rezolutie de 230.000 de pixeli, si o memorie care ajunge pana la 4 GB.


Functiile de aparat foto, camera video, PMP (vizualizare filme), MP3 player, vizualizare text, reportofon si un disc portabil (memorie USB) sunt indeplinite. Ah da, vine in patru culori: roz, auriu, argintiu si... negru.

Canon PowerShot S5 IS

Acesta este succesorul lui Canon PowerShot S3 IS. Desi robust, ce alt aparat ar putea reda mai bine pescarusii din zare, un apus sau o nava calatoare? Are un zoom optic de 12x, rezolutie de 8 megapixeli, ecran LCD 2,5 inch rabatabil si stabilizator de imagine.

Olympus Mju 770 SW

Acest Olympus este un "participant" in seria de "camere utile oricand".
De ce? Pentru ca are o carcasa care rezista la praf, zgarieturi si... apa. Are rezolutie de 7.1 MP, zoom optic de 3x, ecran LCD de 2,5 inch, rezista la 10 metri sub apa, poate sa cada de la 1 metru jumatate si la temperaturi de -10 grade Celsius.

BenQ C640

Lansata anul acesta, camera BenQ C640 are rezolutie de 6 megapixeli si zoom optic de 3x, dar cel mai important lucru este ca are meniu in limba romana.

Casio EX-Z1200

Acest Casio este bun in calatorii pentru doua motive: este super compacta si are o rezolutie de invidiat.
Sa fim mai precisi: camera se lauda cu o rezolutie de 12.1 megapixeli, desi are doar 19,9 mm grosime. Zoomul optic are 3x, ecran LCD de 7,1 cm, iar camera are stabilizator electronic de imagine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod