Playerele portabile lupta corp la corp

A aparut un nou player in oras si isi umileste toti semenii. Dar oare cum se descurca el impotriva regelui muzicii portabile? Concurenta este acerba si este dificil sa castigi respect...
A aparut un nou player in oras si isi umileste toti semenii. Dar oare cum se descurca el impotriva regelui muzicii portabile? Concurenta este acerba si este dificil sa castigi respect in ochii publicului atunci cand stacheta este ridicata deja prea sus de catre Apple. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil, iar calitatea isi spune cuvantul atunci cand vorbim despre Sony.

Entertainer hotarat: Sony NW-A800
www.sonycenter.ro

Indreptand lucrurile
Sony a incercat totul pentru a detrona iPod-ul. Designuri inovative, unul dupa altul, s-au izbit de comunitatea tech, precum niste valuri de gadgeturi, insa au esuat sa atraga publicul spre marea Sony.
Oare va reusi acest design chic de aluminiu?

Face mai mult
Ecranul QVGA de 2 inch are o imagine foarte clara. Si este floare la ureche sa pui orice pe el - software-ul de conversie a imaginii scrie fara efort toate tipurile de fisiere video. Modelul de 8 GB poate sa tina pana la 30 de filme intregi - indeajuns ca sa faci strabism.

Sunet total
Ca toate Walkman-urile, A800 suna excelent si este usor de utilizat; desi softul propriu, SonicStage, este chinuitor, orice persoana care are articulatii flexibile si experienta PC de 5 minute poate sa-l foloseasca.

Parerea Stuff: 5 stele

Capacitate: 2/4/8 GB;
Formate: MP3, WMA, AAC, Atrac WAV, AVC, MP4, JPEG;
Autonomie: 30 ore muzica, 8 ore video;
Dimensiuni: 88 x 44 x 9 mm, 53 g.

Achizitia sigura: iPod Nano
www.apple.ro

Magician in miniatura
Nu mai are rost sa-ti spunem ce este.
Ei bine, ok - este iPod Nano. Aceasta este versiunea preferata a lui Bono: un iPod rosu de 4 GB pe care, daca il cumperi, o parte din bani sprijina fundatiile de caritate in lupta anti-SIDA. Exact ca restul fratilor iPod, este frumos, ultra subtire si impachetat in aluminiu pentru a-i proteja organele interne.

Face aproape de toate
Nu ruleaza filme, dar Nano are tot dreptul sa faca parte din alta clasa sociala, cu nenumarate platforme si orice disponibil. Castile din dotarea standard nu se compara cu cele ale Walkman-ului, dar poti oricand sa iti
iei o pereche de Senheiser pentru calitate superioara.

Un bun ascultator
Utilizarea Nano este de vis si iTunes fac downloadul extrem de simplu.
Suna putin clinic si ii lipseste dinamica Walkmanului, dar tot are o calitate foarte buna in sunet.

Parerea Stuff: 5 stele

Capacitate: 2/4/8 GB;
Formate: MP3, AAC, Audible, JPEG Apple Lossless, WAV, AIFF;
Autonomie: 24 ore;
Dimensiuni: 90 x 40 x 6.5 mm, 40 g.

Stuff spune: Nano este, ca de obicei, o alegere grozava, dar lipsa video-ului si calitatea sunetului usor mai slaba fac din Sony un castigator.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod