Nokia a lansat N79

Nokia a lansat telefonul N79, cel mai recent model din gama "N Series", care combina designul inteligent si personalizabil cu un mini-computer multimedia...
Nokia a lansat telefonul N79, cel mai recent model din gama "N Series", care combina designul inteligent si personalizabil cu un mini-computer multimedia.
Cu N79 poti asculta radio FM, te poti conecta la Internet prin conexiunea de mare mare viteza, poti juca unul din cele 10 jocuri N-Gage preinstalate si poti fotografia cu camera foto de 5 Megapixeli incorporata.

Telefonul va fi pus in vanzare din luna octombrie, pretul incepand de la 350 de euro.

"Tehnologie de varf intr-o carcasa mica, cu design compact si fatete interschimbabile Xpress-on" este definitia data noului telefon din gama N Series de catre unul dintre directorii Nokia, Juha Kokkonen.
Telefonul a fost creat pentru persoanele care isi doresc un terminal in egala masura atractiv si puternic. Acest echilibru intre performanta si stil reprezinta pasul inainte de la popularele telefoane N72 si N73.

Fatetele interschimbabile Xpress-on sunt disponibile in cinci culori: Light  Sea Blue (albastru deschis), Espresso Brown (maro), Olive Green (verde-maslina), White (alb) si Coral Red (rosu). Fiecare Nokia N79 vine cu o combinatie de trei astfel de carcase.

Forografiile, muzica si navigarea pe Internet, combinate cu un modem HSDPA 3,5G si conectivitatea Wi-Fi fac din acest telefon unealta perfecta pentru persoanele care vor sa impartaseasca ceea ce vad cu prietenii, in comunitatile online, pe site-uri sau bloguri personale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod