LG LH5000, un televizor full HD care poate fi al tau

Saptamana trecuta, LG Electronics a lansat pe piata locala LH5000, noul televizor cu tehnologie Full HD din gama pentru 2009, ce incorporeaza tehnologia TruMotion 200HZ.
Saptamana trecuta, LG Electronics a lansat pe piata locala LH5000, noul televizor cu tehnologie Full HD din gama pentru 2009, ce incorporeaza tehnologia TruMotion 200HZ. Alaturi de tehnologiile Super ISP si full HD 1080p, TruMotion 200Hz ofera o claritate ireprosabila a imaginii, chiar si in timpul secventelor in miscare, prin tehnologia avansata backlight scanning.

Functia LG Picture Wizard ofera un meniu complex, dar extrem de usor de utilizat, pentru ajustarea imaginii televizorului in functie de luminozitatea incaperii sau a programului ales. Cele trei moduri presetate AV - cinema, sport si jocuri - optimizeaza imaginea si sunetul prin apasarea unui singur buton pe telecomanda.

Televizorul LH5000 este compatibil cu cele mai avansate formate digitale si ofera o serie de intrari utile. Formatul HD DivX si compatibilitatea USB 2.0 faciliteaza vizionarea filmelor HD si download-ul diverselor tipuri de fisiere video.
Sunetul clar este la fel de important ca si o imagine perfecta pentru a oferi o adevarata experienta vizuala si auditiva.
Tehnologia Clear Voice II si boxele invizibile LG incorporate in LH5000 creaza un sunet optim la o calitate ridicata.

Difuzoarele ascunse create de LG, se regasesc pe intreaga fatada a televizorului pentru a oferi un sunet sourround fara a mai fi necesare boxele clasice. Clear Voice II intensifica vocea umana, putand fi usor de auzit chiar si atunci cand exista un zgomot puternic de fundal.

In plus, LH5000 incorporeaza functii care permit reducerea consumului energetic, cum sunt: Smart Energy Saving Plus, care reduce consumul de energie al televizorului LCD cu pana la 73 la suta, sau functia Intelligent Senzor, care reduce consumul de energie prin analizarea luminii ambientale din incaperea in care se afla televizorul si ajustarea precisa a luminozitatii televizorului.

Televizorul LG LH5000 este disponibil incepand cu aceasta luna pe piata locala, in magazinele de specialitate.
Timp de o luna, LG sponsorizeaza concursuri care se desfasoara pe patru bloguri romanesti si care au ca premii cate un televizor LH5000. Pentru a castiga unul dintre cele patru televizoare puse in joc, trebuie sa intri pe unul dintre cele patru bloguri, sa-ti alegi concursul la care vrei sa participi si te inscrii. Fiecare blogger a primit cate un astfel de televizor, pe care il va testa timp de o luna, apoi il va oferi ca premiu castigatorului. Castigatorii vor fi desemnati de fiecare blogger in parte.

Intrand pe blogul lui Bobby Voicu, vei afla ca el a creat o pagina speciala, impartita in pixeli, pe care orice blogger va putea avea "patratelul" sau, in schimbul unui link catre pagina concursului de pe blogul lui Bobby Voicu si a unui paragraf cu cateva cuvinte cheie scrise pe blogul participantului la concurs. In schimb, fiecare participant va primi un link din pagina respectiva si posibilitatea de a castiga televizorul.

Victor Kapra propune un concurs bazat pe imagine si poveste.
Concursul se numeste "Poveste de pe strada mea" si consta in inscrierea unor imagini - fotografii sau video - cu tema "intamplari de pe strada mea". Intamplarile din viata romanilor sunt fascinante, crede Victor Kapra. "Concursul pe care blogul victorkapra.ro ti-l propune e simplu: fii atent la ce se intampla pe strada ta. Nu te preocupa sa prelucrezi pozele prea mult. Vor fi apreciate mai degraba insolitul povestii, sinceritatea povestitorului, decat performantele tehnice".

Cristian Manafu nu a anuntat inca in ce consta concursul organizat de el, dar a oferit un mic "teaser": "Creeaza-ti profilul personal, vorbeste de el si invita cat mai multi prieteni sa faca browsing, prin intermediul telecomenzii. Profilul cu cele mai multe vizualizari il declaram castigator si il premiem cu un superb LCD LG LH5000!".

Pe blogul lui Mihai Dobrovolschi poti participa la concurs daca inscrii o fotografie facuta de tine, care sa infatiseze trei prieteni uitandu-se la televizor.
Dobrovolschi isi indeamna cititorii sa dea frau liber imaginiatiei, apoi, "odata aparuta lucrarea, poti sa-ti suni rudele pana la gradul 40 sa o voteze. Daca mai multe fotografii vor obtine punctaj maxim, un juriu de fotografi profesionisti pe care o sa-l anuntam cu trei zile inainte de premiere va decide castigatorul. Data limita de intrare in concurs este 14 iunie".

Toate detaliile despre acest concurs le poti afla de pe site-ul www.concurslg.ro. Succes!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod