Pantalonii scurti, la mare moda

In afara de imprimeuri, salvari si umeri goi, moda de anul acesta este dominata de pantalonii scurti. Trebuie sa recunoastem ca aceasta tendinta a intrat de anul trecut in moda internationala, dar punctul culminant, in tara noastra, va fi atins in aceasta vara.
In afara de imprimeuri, salvari si umeri goi, moda de anul acesta este dominata de pantalonii scurti. Trebuie sa recunoastem ca aceasta tendinta a intrat de anul trecut in moda internationala, dar punctul culminant, in tara noastra, va fi atins in aceasta vara. Creatorii de moda din toata lumea au creat o sumedenie de modele care pot fi purtate la orice ocazie. Daca pleci la o intalnire de afaceri sau la teatru, poti alege pantalonii scurti cu talie inalta.
Daca vrei sa te plimbi in parc cu cel mic sau vrei sa dai o raita prin magazine, poti apela la o pereche de pantaloni scurti din materiale usoare, piese vestimentare lejere si foarte usor de purtat.

Daca ai primit o invitatie intr-un club, iar baiatul care ti-a propus sa iesiti este fix pe gustul tau, iti trebuie cu siguranta un outfit sexi. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este sa alegi o pereche de pantaloni foarte scurti. Trebuie sa te gandesti foarte bine insa, daca silueta iti permite sa porti acest gen de imbracaminte.

Hannanh MacGibbon, directorul artistic al casei de moda Chloe, si-a facut debutul cu o colectie in care pantalonii scurti au fost piesele de rezistenta. Designerul a precizat ca aceasta colectie a fost inspirata de eleganta nonsalanta a lui Lauren Hutton. "M-am concentrat in special pe structura si croiala si, bineinteles, nu am facut rabat de la picioarele la vedere", a declarat MacGibbon, pentru The Telegraph.

In afara ei, alti creatori de moda consacrati le invita pe reprezentantele sexului frumos sa fie libere, indraznete si sa apeleze la pantalonii scurti. Luis Vuitton, Dolce&Gabbana, Dries Van Noten sau Marc Jacobs sunt numai o parte dintre ei.

Feedback-ul nu lipseste


Pentru fiecare dintre noi rezultatul muncii prestate este cel mai important. Acelasi lucru il spun si creatorii de moda in momentul in care vad ca piese vestimentare care le poarta semnatura sunt apreciate de femei. Multe dintre vedetele internationale si-au achizitionat cel putin o pereche de pantalni scurti. Un exemplu foarte bun este Alice Dellal, o nonconformista in adevaratul sens al cuvantului, care a reusit sa adapteze stilului ei vestimentar o astfel de piesa... rock. Si Alexa Chung, prezentatoare tv, indragostita de stilul vintage, alege aceste tendinte.

Un alt exemplu, intr-un alt stil, este Caroline Sieber, o domnisoara chic careia i se potrivesc perfect pantalonii scurti. Poate cel mai "greu" exemplu de persoana publica care a ales sa urmeze acest trend este Chloe Sevigny, despre care se spune ca este un icon in moda si a carei opinie conteaza. Aceasta si-a facut aparitia la Saptamana Modei de la Londra intr-o pereche de pantaloni scurti, negri, in stil vintage, marca Thierry Mugler. Ea a asortat aceasta piesa cu o pereche de sandale cu toc inalt, tot negre, si un top din matase, roz.

Ponturi...


  • Ce este foarte important atunci cand alegi sa porti o pereche de pantaloni scurti, este sa fii realista in ceea ce priveste silueta ta. Ca sa nu cazi in penibil, alege ca lungimea pantalonilor scurti pe care ii alegi sa te avantajeze. De asemenea, poti sa incepi si o serie de exercitii fizice care sa-ti tonifieze muschii.
  • Acest tip de piesa vestimentara cere si accesorii. Poti alege o curea sau o panglica lunga, careia ii poti face o funda supradimensionata.
  • Sa nu-ti imaginezi ca pantalonii scurti merg numai cu adidasi sau papuci. Ii poti combina cu pantofi cu toc, cu sandale, botine sau botine-sandale, in functie de eveniment si locatie.
  • Ai mare atentie in ceea ce priveste bluza sau topul cu care iti asortezi pantalonii scurti. Atunci cand iti creezi o tinuta, si acest lucru este valabil in orice situatie, ai grija ca numai o parte a corpului tau sa fie la vedere. Daca iti descoperi picioarele, cum este acest caz, partea superioara trebuie sa fie cat mai acoperita. Asadar, uita de decolteuri, umeri goi sau spate gol.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victorita pe 3 Iun 2009, 21:31
    pantaloni scurtzi

    mi-am comandat eu azi de pe net si sunt chiar fainutzi (chiar daca nu sunt stilul "chilotzel") http://www.larissafashion.ro/index.php?route=product/product&path=33&product_id=56

    0
    0

  • larisaana pe 29 Mai 2009, 22:06
    pantaloni scurti

    da.pantaloni scurti si sandale cu toc s ne fataim bn.e cam vulgar.eu port pantaloni scurti dar nu cu tocuri.sunt inalta si as atrage prea mult atentia.vreau s fiu sexy,nu vulgara.dc arati bn si ai un corp frumos,nu e nevoie s te dezbraci atat d mult.e bn s fii un pic mai misterioasa,s starnesti interesul,s fii altfel dkt majoriatatea,nu s fii vz c o fata d p centura.

    0
    0

  • Raluca pe 28 Mai 2009, 09:37
    mdah...

    Chilotzi...Iulia tu iti faci probleme ca nu arata bine acei "pantaloni scurti" pe altcineva inafara de tipul de fotomodel. Ia uita-te la ultima fotomodela...oribil. Pantalonii astia nu merg pe oricine. Daca esti schiloada arata tot rau. Tre sa fii asa mai potrivita...cu picioare frumoase. Este o poza cu o blonda cu blugi scurtzi. Aia da. Oare exista fete atat de duse incat sa mearga la club cu chiloti din aia pe ele? :)) Concluzie: Pantalonii scurti sunt frumosi si practici mai ales daca e foarte cald. Dar de ce ai umbla in chiloti pe strada nu stiu.

    1
    0

  • iulia pe 21 Mai 2009, 13:55
    nasol

    ha, ha, ha, asta da moda, sigur barbatii sunt incantati, dar ce sa faci daca nu esti manechin, si nu ai 20 de ani, efectul cred ca nu mai este acelasi, adica esti chiar dizgratioasa, nu moderna oricum, se adreseaza unei categorii f mici

    0
    0

  • criss pe 21 Mai 2009, 08:16
    mmmm..........

    hmm..pantaloni scurti...pai nu e tocmai ce asteptam sa vad...eu chiar voiam pantaloni, nu chilotei:D:D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod