Google a lansat HTC Dream, primul smart-phone cu Android

T-Mobile a anuntat, marti, 23 septembrie 2008, lansarea primului smart-phone cu platforma Android, in parteneriat cu Google. Telefonul va fi disponibil in curand doar pentru clientii T-Mobile.
T-Mobile a anuntat, marti, 23 septembrie 2008, lansarea primului smart-phone cu platforma Android, in parteneriat cu Google. Telefonul va fi disponibil in curand doar pentru clientii T-Mobile.

T-Mobile G1 combina functionalitatea touch-screen si tastatura QWERTY cu experienta mobila Web ce include serviciile Google folosite pana acum de milioane de oameni pe desktop. Printre acestea se numara Google Maps, Street View, Gmail si YouTube.
 
T-Mobile, Google si HTC au integrat sistemul Android si serviciile T-Mobile in forma si functionalitatea telefonului.
HTC Dream va concura atat celebrul iPhone, produs de Apple, cat si BlackBerry, produs de Research in Motion. Telefonul, fabricat de compania HTC, va iesi pe piata abia luna viitoare. HTC Dream va dispune de GPS, conexiune WiFi si conectivitate 3G.

Ecranul tactil ofera acces instant la informatiile importante. Telefonul G1 are un browser de Internet, iar conectarea se face usor si rapid, cu un singur click. Camera foto de 3 MegaPixeli, cu autofocalizare, reprezinta inca un detaliu demn de luat in seama.
Ecranul principal al telefonului poate fi personalizat foarte usor, tragand (drag and drop) icoanele aplicatiilor favorite.

Tastatura QWERTY permite tastarea usoara a mesajelor, iar ecranul rabatabil o acopera atunci cand nu este folosita, pentru a evita apelarea accidentala.

Telefonul ofera acces printr-o singura atingere la urmatoarele servicii oferite de Google: Google Maps (hartile oferite de Google, inclusiv vedere din satelit), Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, IM/text/e-mail.

Smart-phone-ul functioneaza si ca media player - pentru muzica (pe cardul de 1 GB incap cateva sute de melodii), pentru filmulete (inregistrate de tine sau chiar de pe YouTube).
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doolly pe 27 Sep 2008, 21:36
    telefon

    Nu am observat daca s`a mentionat pretul...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod