Fobia de fire

Te-ai incurcat intre atatea fire? Lasa-ne pe noi sa te descurcam. Dezleaga-te de castile conventionale si gusta dulcea libertate oferita de cele mai bune casti wireless Bluetooth.

Motorola HT820
116 dolari
Magazinele Orange
Handsfree/Intrare Stereo/Emitator/

Scoase din cutie...
Ne place USB-ul -un singur cablu pentru a le incarca pe toate, adoptat de Moto pentru telefoane si accesorii. Odata incarcate, pairing-ul cu un mobil necesita doar o simpla apasare de buton. Secunde mai tarziu asculti muzica, daca nu te intrerupe un apel.

... si pe urechi
Daca detii un telefon compatibil A2DP, precum V3x cu care le-am testat noi, HT820 sunt un partener elegant. Calitatea buna a sunetului, basii puternici si o autonomie de pana la 12 ore sunt motive serioase de bucurie. Dar sunt maricele si grele.

Stuff spune 4 stele din 5
Mari, curajoase si frumoase - unul din atributele astea ar putea sa nu-ti placa...

Saitek A-350
334,75 RON
www.cshop.ro
Handsfree/Intrare Stereo/Emitator/

Scoase din cutie...
Saitek-ul stau bine, dar numai dupa ce te joci un pic cu accesoriile din cutie ca sa le aduci la dimensiunea ta, dupa aia te vei arata ca un personaj din "Star Trek" cand vei termina.
Ca tot veni vorba, mai e SF-ul cool anul asta?

... si pe urechi
Se imperecheaza cu emitatorul lor, si nu cu telefonul, dar au un jack stereo de intrare pentru momentele cand nu poti folosi aparate wireless - ca de exemplu in avion. Au un sunet mediu, cu distorsiuni minime, dar fara prea mare putere. Si nu vor functiona mai mult decat sase ore.

Parerea Stuff: 4 stele din 5
Aspectul nonconformist le mai salveaza de mediocritatea redarii audio.

Casti Logitech Wireless
499 RON
www.flamingo.ro
Handsfree/Intrare Stereo/Emitator/

Scoase din cutie...
Surpinzator de grele, castile Logitech - sunt solide si stau bine pe urechi, dar buretii ne-au cam incalzit urechile si nu vedem prea bine plasticul din care sunt facute pe termen lung. Un incarcator banal isi face treaba bine si ofera, spun ei, opt ore de autonomie.

...
si pe urechi
Neasteptat, au devenit prietenele noastre. Designul minimalist si controlul simplu merg perfect cu o calitate a sunetului neasteptat de buna pentru casti wireless. Nu merg cu telefoane Bluetooth dar ca solutie wireless pentru MP3 player sunt perfecte.

Parerea Stuff: 5 stele din 5
Aproape un HotBuy (daca ar fi mers si ca handsfree) dar isi merita cele cinci stele.

Jabra BT620s
359,9 RON
www.eurogsm.ro
Handsfree/Intrare Stereo/Emitator/

Scoase din cutie...
De capul lor, BT620s functioneaza cu telefoanele mobile, dar in combinatie cu A320s (nu e inclus in pachet) pot fi folosite si pentru PC sau laptop. Lipsa marcajelor de pe butoane le face ceva mai greu de invatat, dar incarcarea si pairing-ul sunt foarte simplu de facut.

... si pe urechi
Sperante mari pentru BT620s, care sunt usurele si aratoase si au un "spate" respectabil, dar sunetul nu este stralucit, dupa cum au relevat testele noastre cu V3x.
Basii sunt slabi iar la volum ridicat apar distorsiuni.

Parerea Stuff: 3 stele din 5 posibile
Indiscutabil aratoase, dar nu cea mai buna solutie pentru audiofili.

Plantronics Pulsar 590A
492,9 RON
Handsfree/Intrare Stereo/Emitator/

Scoase din cutie...
O sa-ti placa la nebunie cutia plina de accesorii, de la standul de incarcare - o modalitate grozava de a-ti reaminti sa le incarci - pana la cablul de alimentare USB. Emitatorul stereo se incarca si el de la stand, dar 590A se poate imperechea si cu orice telefon mobil compatibil A2DP.

... si pe urechi
Designul Pulsar-ului nu exceleaza in eleganta, dupa parerea noastra, dar n-avem ce comenta la ergonomie si confort, iar sistemul de control este usor de folosit. Calitatea sunetului este decenta: un pic cam compresat dar cu o buna redare a spectrului.

Parerea Stuff: 5 stele din 5 posibile
Cea mai buna casca wireless, cu toate functiile posibile.

Articol furnizat de revista "Stuff".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod