Este Nokia 5800 XpressMusic noul iPhone killer?

In ce priveste memoria interna a telefonului, aceasta este de 81 MB, dar Nokia 5800 este livrat cu un card micro-SDHC de 8 GB, care poate fi schimbat cu un card de maximum 16 GB, daca 8 GB nu sunt suficienti.  

Pe langa posibilitatea de a folosi degetele pentru ecranul tactil, utilizatorul poate alege stylusul cu care este dotat telefonul. Pe langa tastatura QWERTY care poate fi folosita pentru scrierea de mesaje (si nu numai), telefonul mai are un as in maneca: recunoasterea scrisului de mana.
Folosind stylusul, poti scrie pe ecranul tactil la fel cum o faci pe hartie, iar telefonul iti va recunoaste scrisul.

Pentru ca este un telefon care se respecta, Nokia 5800 permite redarea filmelor la calitate DVD, precum si capturarea de imagini cu ajutorul camerei de 3,2 megapixeli cu obiectiv Carl ZeissTessar - destul de putin, daca te gandeai deja sa renunti la camera video sau chiar la aparatul foto in favoarea telefonului-minune.

Pretul unui Nokia 5800 XpressMusic? Intre 290 si 350 de euro.
Dimensiunile sunt de 111 x 51,7 x 15,5 milimetri. In modul standby, bateria tine pana la 17 zile, poti asculta muzica timp de maximum 35 de ore, poti vedea pana la cinci ore de filme, il poti butona pana la epuizare timp de nu mai putin de noua ore sau poti vorbi fara oprire timp de cinci ore.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrey pe 24 Ian 2009, 15:46
    Nokia e71

    Nokia e17 are o baterie de 1500mAh...deci mai mare...deci stand-by mai mare...dar practic....mai mult de 4 zile nu duce...dak il freci mai mult...muzica...wireless...film si alte aplicatii in o zi e mort...thats all...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod