Casti enorme? Nu, boxe amuzante!

Cineva trebuia sa vina si cu aceasta gaselnita: boxe in forma de casti. Fiecare dintre noi are in dotare macar o pereche de casti micute, de la iPod sau MP3 player...
Cineva trebuia sa vina si cu aceasta gaselnita: boxe in forma de casti. Fiecare dintre noi are in dotare macar o pereche de casti micute, daca nu de la iPod sau MP3 player, macar de la telefonul mobil.

Dar ce te faci daca vrei ca si altii sa asculte muzica ta? Nimic mai simplu: cu ajutorul boxelor de 500 de ori mai mari decat castile care se introduc in urechi, prietenii tai pot asculta melodiile pe care, altfel, le-ai auzi doar tu.

Pentru ca se pot alimenta de la trei baterii sau acumulatori AA, ai asigurata si mobilitatea acestor boxe neobisnuite - dar asta numai daca tii neaparat.
Altfel, castile uriase se pot alimenta direct din computer, prin USB, sau de la o priza.

Acum, cand producatorii se dau peste cap pentru a reduce dimensiunile tuturor gadgeturilor, de ce sa nu fii impotriva "curentului" cu aceste casti supradimensionate? Totusi nu ti-as recomanda sa le porti dupa tine in mijloacele de transport in comun, doar ca sa le arati altora ca muzica ta e mai buna.

Castile uriase au dimensiunile de 17,5 x 9,5 x 6,5 centimetri, un amplificator incorporat si costa aproximativ 150 de lei.
Nu se gasesc inca in magazinele de la noi, dar le poti comanda pe Internet.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 2 Iul 2008, 12:32
    De unde putem cumpara? :D

    Pe ce site as putea gasi astfel de boxe sau ce firma le produce? Am incercat sa le gasesc pe site-uri romanesti insa nu am reusit. Singurul site care le vinde este thinkgeek.com si ei nu fac comenzi decat in SUA. Va rog sa ma ajutati. Multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod