Caseta revine, dar sub forma de player MP3

Playerele MP3 au intrat deja in cotidian si majoritatea tinerilor au unul, fie ca gadget de sine statator, fie un telefon care dispune si de aceasta functie.
Playerele MP3 au intrat deja in cotidian si majoritatea tinerilor au unul, fie ca gadget de sine statator, fie un telefon care dispune si de aceasta functie. Producatorii se intrec in a crea playere cu forme cat mai atragatoare sau neobisnuite si in culori cat mai variate. De aceea, aparitia pe piata a unui player MP3 sub forma de caseta audio nu ne mira prea mult.

Playerul care arata ca o caseta audio nu are aceasta forma doar pentru ca tot ce este vechi e la moda, ci si pentru ca exista inca o multime de casetofoane pe care nu le mai foloseste nimeni, de cand CD-urile si, apoi, formatul MP3 si playerele MP3 au dobandit suprematia pe piata.
Cei de la ThinkGeek ne propun un player MP3 care functioneaza ca atare sau intr-un casetofon, comportandu-se ca o caseta obisnuita.

Caseta reinventata pentru "zilele noastre" are un slot in care se introduce un card de memorie SD sau MMC de maximum 2 GB, playerul neavand memorie interna. Cu un card de 1 GB poti asculta aproximativ 300 de melodii in format digital, dar nu te opreste nimeni sa iti copiezi toate melodiile pe mai multe carduri si sa ai, astfel, toata muzica la dispozitie, oricand si oriunde te-ai afla.

Player-ul functioneaza cu o baterie 450mAh din litiu, care se incarca prin cablul USB cu care conectezi player-ul la computer.
Dimensiunile casetei/MP3 sunt: 6,35 x 10 x 1,15 centimetri, iar pretul, pe site-ul ThinkGeek.com, este de 40 de dolari.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalinuss pe 28 Sep 2011, 12:33
    IEFTIN

    Gasiti aceasta castea la chinezi cu 16dolari e iedentica are telecomanda si se poate pune intr un casetofon de masina classic , pt asta a fost mai mult conceputa. xtrmdeals..

    0
    0

  • florin pe 19 Mai 2010, 15:35
    raspuns

    mp3ul tau are jack 100% conectezi jackul la acea caseta mp3 si va reda muzica din mp3ul tau in caseta mp3 si caseta mp3 va reda in casetofon este foarte simplu :P

    0
    0

  • cornel pe 29 Oct 2009, 10:27
    cum conectez mp3-ul la casetofon

    salut...am un modulator fm si o caseta prevazuta cu un jach ;as vrea sal conectez la caseta dar nu stiu dak mp3-ul are iesire pentru asa ceva!!!!!astept un raspuns....ms mult

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod