Camere video pentru femei

Producatorul japonez de electronice Greenhouse a anuntat zilele trecute lansarea unei camere video create special pentru femei. Numele acesteia nu este deloc...
Producatorul japonez de electronice Greenhouse a anuntat zilele trecute lansarea unei camere video create special pentru femei. Numele acesteia nu este deloc atragator: GHV-DV30HDLXW/P, dar probabil ca producatorul spera sa atraga femeile prin design si culorile videocamerei: alb si roz, cu "finisaje" aurii.

Pe langa camera video, cumparatoarele vor primi o gentuta de mana in culoarea aparatului. Pentru a crea designul camerei video, Greenhouse s-a asociat cu brandul de moda Gaudi.

Camera video are un ecran TFT LCD cu diagonala de 3 inch, memorie interna de 128 MB, cu posibilitatea de a adauga un cadr de memorie SD sau SDHC, un port miniHDMI si interfata USB. Poate inregistra video la rezolutia 1.280×720/720p si cu 30 de cadre pe secunda.

Camera video va fi pusa in vanzare la sfarsitul lunii noiembrie si va costa 190 de dolari. o vei putea cumpara de pe site-urile GeekStuff4u si Japan Trend Shop.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod