Cadita cu termometru, pentru o baita perfecta

Cand ai un copil mic, nu e usor sa stii cu siguranta cand temperatura apei pentru baie este ideala. Sigur, metoda "cotului" este probabil cea mai des utilizata, dar acum exista un produs menit sa le faca proaspetelor mamici viata ceva mai usoara: o cadita de baie cu termometru inclus.

De la robinet, apa ajunge intai in canalul de pe margine, apoi se scurge in primul "rezervor", unde este amplasat si senzorul de temperatura. De aici, cand rezervorul este plin, apa se va scurge in compartimentul mare, acolo unde se aseaza bebelusul.
Persoanele care au cumparat deja acest produs recomanda utilizarea unei bucati de material sau a unui burete mai mare, care previn alunecarea. Apa murdara nu ramane in cada, ci se scurge prin gaurile din laterala, facand imbaierea micutului mai usoara.

Termometrul digital cu care este prevazuta cada 4moms Cleanwater Infant iti va indica instantaneu temperatura apei. Daca aceasta e prea rece, se va aprinde un led albastru, daca e prea calda, unul rosu si vei fi avertizata si de o alarma acustica.
Atunci cand apa este potrivita pentru imbaierea bebelusului, se va aprinde un led verde. Fundul caditei este realizat in asa fel incat aceasta sa incapa chiar si in chiuveta. Cada mai este prevazuta cu un pahar pentru clatirea parului bebelusului dupa aplicarea samponului.

4moms Cleanwater Infant costa 40 de dolari si se poate cumpara de pe amazon.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod