Mandat de arestare pe numele lui Lindsay Lohan

15 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mandat de arestare pe numele lui Lindsay Lohan

Vineri, 13 martie, un judecator al Curtii Superioare de Justitie din Beverly Hills a emis un mandat de arestare pe numele actritei si cantaretei Lindsay Lohan, in varsta de 22 de ani, care prevede si achitarea unei cautiuni in valoare de 50.000 $, informeaza AP.

Mandatul de arestare are legatura cu un incident petrecut in anul 2007, in care a fost implicata actrita, insa motivele exacte ale emiterii acestuia nu au fost facute publice.

Lohan a fost arestata in luna mai 2007, in Beverly Hills, pentru conducerea autovehiculului in stare de ebrietate. Vedeta a cauzat atunci un accident auto, in urma caruia masina pe care o conducea a fost grav avariata.

Dupa ce a petrecut 84 de minute in inchisoare, Lohan a fost eliberata, in urma achitarii unei cautiuni de 36.000 de lire sterline. De asemenea, Lindsay s-a aflat sub supravegherea autoritatilor timp de trei ani si a fost obligata sa urmeze un program de dezalcoolizare de 18 luni.

Potrivit relatarilor presei, tribunalul ar fi fost instiintat ca Lohan nu a respectat termenii eliberarii conditionate. Cu toate acestea, sambata, 14 martie, avocatul lui Lohan a afirmat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, faptul ca Lindsay s-a supus ordinelor tribunalului si ca "Mandatul de arestare emis vineri a aparut, din punctul nostru de vedere, dintr-o neintelegere, pe care, cu siguranta, o vom putea clarifica saptamana viitoare.".

Luni, 16 martie, Lohan urmeaza sa se prezinte la tribunal, pentru audiere.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod