Browsere alternative

Te-ai saturat de Internet Explorer si Netscape si vrei sa treci la un alt browser? Sau poate vrei sa imbunatatesti performantele browserului tau? Echipa Bumerang a cautat si a testat pentru tine cateva browsere alternative, dar si plug-inuri pentru browserele consacrate. Iata ce am ales!

RapidBrowser XP

RapidBrowser XP iti ofera posibilitatea sa combini fluxul imaginilor cu cel al sunetului. RapidBrowser XP prezinta cateva noutati: o mutitudine de plug-inuri multimedia integrate, care iti vor aduce o experienta extraordinara de navigare.
Exista si un instant messenger universal inglobat. Acest IM are o interfata prietenoasa si inglobeaza AIM, MSN Messenger, Yahoo!Messenger si ICQ.
Download: Rapid Media Network

Enigma Browser 3.6.0

Enigma Browser este gratuit, rapid, simplu si, mai ales, nu ocupa loc mult pe hard, avand in jur de 400 k, ceea ce ii da insa o bulina neagra la capitolul design, dar nu ii afecteaza versatilitatea si stabilitatea.
Un alt atu al acestui browser este acela ca ruleaza bine si pe "masini" mai vechi, cu spatiu limitat. Iar fata de Opera, de exemplu, utilizatorul nu este nevoit sa "inghita" si putina publicitate.
Download: Enigma Browser

Fast Browser

Fast Browser are capacitatea de a deschide pana la 180 de pagini web in acelasi timp. Asta daca cineva vrea sa bata vreun record! Ofera mai multe facilitati de navigare usoara printre paginile deschise si inglobeaza 500 de motoare de cautare si 100 de categorii de rezultate. Prin Casual Surfing, utilizatorul primeste in timp ce navigheaza, din cand in cand, un site nou si interesant, care ii poate oferi informatii utile.
Download: Fast Browser

Crazy Browser

Chiar daca ai nevoie de Internet Explorer pentru a benefiaica de Crazy Browser, noi zicem ca merita.
Iti ofera posibilitatea de a naviga prin intermediul tab-urilor (la fel ca Mozilla), un filtru de pop-up inteligent, bara de cautare cu motoare multiple, meniuri in limba romina, suport pentru WindowsXP si multe alte facilitati.
Download: Crazy Browser

Hotbar

Hotbar este o componenta ce poate fi personalizata si introdusa atat in toolbar-ul din Netscape, cat si din I.E si care va efectua actualizarea automata a anumitor servicii sau informatii compatibile cu cautarile tale. Poate sa creeze skin-uri pentru contul de mail de pe Hotmail si permite accesarea imediata a diferite backgroud-uri, imagini si filme animate.
Download: Hotbar

SurfSaver

SurfSaver este un plug-in compatibil cu Internet Explorer care iti va permite sa stochezi anumite pagini de web, link-uri in folderele Searchable sau diverse informatii intr-o baza de date.
Cu ajutorul acestuia, poti chiar adauga note, comentarii sau cuvinte cheie unei anumite pagini de web.
Download: SurfSafer

EarthNavigator

EarthNavigator este un glob 3D interactiv care iti aduce intreaga lume pe desktop. Ce aduce nou? Un motor de cautare buit-in, numeroase skin-uri, o calitate superioara a imaginilor, harti si actualizarea automata atunci cand te conectezi la Internet.
Download: Earth Navigator

Cosmo Player

Cosmo Player reprezinta un plug-in care iti permite explorarea unor medii tridimensionale pe Internet precum si crearea de scheme de navigare. Din momentul in care a fost adaugat support pentru VRML 2.0, aproape toate paginile de Internet vor putea fi vizibile.
Download: Cosmo Player

Pictures Toolbar for Microsoft Internet Explorer

Pictures Toolbar combina functionalitatea browser-ului, pe cea a unui download manager si pe cea a unui vizualizator de imagini, toate in Internet Explorer.
Un simplu click pe uul din butoanele din toolbar va determina gasirea si descarcarea tuturor imaginilor din pagina currenta. Acest add-on iti permite si organizarea fotografiilor in Internet Explorer.
Download: Diodia.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod