2642 de euro pentru o masinuta cu pedale

Morgan a lansat o masinuta cu pedale pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Pretul acesteia porneste de la 2642 de euro.

Putine dintre noi cunosc toate marcile auto ale lumii si, probabil, si mai putine au auzit de Morgan, un constructor britanic de nisa care da nastere unor modele sportive cu un design retro. De asemenea, putine femei stiu ca Morgan a dat nastere in 2008 unui concept ecologic botezat LifeCar, care a impresionat publicul prezent la Salonul Auto de la Geneva.

Constructorul britanic revine insa in atentia publicului cu o creatie interesanta, care desi a fost destinata Sarbatorilor de iarna, poate reprezenta un cadou ideal pentru un copil in orice anotimp.

Este vorba de o masinuta cu pedale pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Botezata SuperSport Junior Pedal Car, masina creata de Morgan este o reprezentare la scara 2/3 a modelului cu trei roti produs de fondatorul brandului britanic la inceputul secolului 20. Masina a fost realizata din aluminiu si foloseste materiale usoare pentru a mentine o masa redusa. Singura forta de propulsie ramane, bineinteles, puterea copiilor care vor incerca noua creatie Morgan.

Pentru a se asigura insa de exclusivitatea produsului, Morgan nu va produce decat 500 de exemplare ale masinutei cu pedale, fiecare urmand sa coste 2642 de euro.

Pentru clientii care isi doresc si tapiterie din piele, pretul creste cu aproximativ 260 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod