Aerosmith pregateste un nou album de studio

8 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Aerosmith pregateste un nou album de studio

Recent, rockerii de la Aerosmith au inceput repetitiile pentru inregistrarea celui mai nou album din cariera, primul dupa materialul discografic "Just Push Play", din 2001. Dupa cum afirma site-ul femalefirst.co.uk, rockerii sunt "foarte nerabdatori" sa revina la munca de studio.

Bateristul Joey Kramer a declarat pe site-ul oficial al trupei: "Am repetat doua ore si a fost atat de bine. Abia asteptam sa ne intoarcem in studio, sa pornim iar in turneu si sa facem ceea ce stim noi sa facem mai bine."

Data lansarii noului album nu a fost anuntata, insa se asteapta ca acesta sa fie disponibil in magazine la finalul acestui an.

Mai mult decat atat, Aerosmith planuieste si alte surprize pentru fani: un nou turneu. Chitaristul Brad Whitford a dezvaluit recent faptul ca "ni s-a oferit sa plecam in turneu anul viitor, incepand cu luna martie, banuiesc. Presupunand ca cerul nu va cadea, asta vom face.".

Cu toate acestea, vocalul Steven Tyler nu este atat de optimist, lasand sa se inteleaga faptul ca trupa nu va demara noul turneu mai devreme de luna aprilie, cel mai devreme.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod