24 iulie pe Pamant

Google si YouTube, impreuna cu producatorul de electronice LG, au realizat un documentar cu imagini filmate de oameni din intreaga lume. Proiectul se numeste "Life in a day" si a avut loc in data de 24 iulie 2010...
Google si YouTube, impreuna cu producatorul de electronice LG, au realizat un documentar cu imagini filmate de oameni din intreaga lume. Proiectul se numeste "Life in a day" si a avut loc in data de 24 iulie 2010. Timp de 24 de ore, utilizatorii YouTube au fost indemnati sa filmeze momente din viata lor. Dupa ce se vor primi toate inregistrarile, din acestea vor fi selectate secvente scurte care vor reda o zi pe pamant.

Life In A Day a fost un eveniment global istoric in cadrul caruia s-a  filma un intreg documentar, intr-o singura zi.
Filmul rezultat va fi prezentat in premiera la festivalul de film Sundance, in SUA, in luna ianuarie a anului viitor, iar aceia dintre utilizatori ale caror secvente vor ajunge in film vor fi creditati drept co-regizori. Bineinteles, exista si 20 de invitatii la festivalul de film, care pot fi castigate de catre utilizatorii care contribuie cu secvente filmate in ziua de 24 iulie.


Regizorul Kevin MacDonald a avut si cateva indicatii pentru cameramanii de ocazie: sa spuna in filmulet ce iubesc, care este cea mai mare teama, ce anume ii face sa rada etc.
Astfel, filmul va avea o linie comuna - temerile oamenilor de pe Pamant, in anul 2010, luna iulie, ziua 24, subiectele care ii fac sa rada pe oamenii de pe Pamant, ce are in buzunare omul de astazi etc.

Secventele vor servi drept marturie, pentru generatiile viitoare, a unei zile pe Pamant, in ziua de 24 iulie a anului 2010.

Poti afla toate detaliile despre acest experiment unic la adresa www.youtube.com/lifeinaday.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nadina pe 28 Iul 2010, 10:04
    prea tarziu

    Articolul ar fi fost mai bine venit inainte de data de 24 iulie...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod