Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Lipsa separatoarelor de sens a făcut posibilă coliziunea dintre mașina condusă de George Dumitru și cea în care se aflau victimele lui


CNADNR a precizat, marţi, că acest drum are, pe sectorul cuprins între km 8+500 (zona Băneasa) şi km 100+000 (zona localităţii Cornu), 39,29 de kilometri de separatoare de trafic. "Pe drumul naţional DN 1, pe sectorul de drum cuprins între km 8+500 (zona Băneasa) şi km 100+000 (zona localităţii Cornu), sector prevăzut cu patru benzi de circulaţie, partea carosabilă este prevăzută cu un total de 39,29 km separator de trafic, astfel: 8,2 km - separator tip insulă mediană; 31, 09 km - separator parapete prefabricat de beton, tip New Jersey", precizează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR), într-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit Pro TV, în fiecare lună, poliţia a cerut să amplaseze separator.

Răspunsul a fost acelaşi de fiecare dată: "Nu avem bani". Ultima cerere a fost înregistrată cu o săptămână înainte de cumplitul accident.

Ca de obicei, din păcate în România trebuie să moară cineva pentru ca lucrurile să fie îndreptate. Au murit bebeluşi în maternitatea care a luat foc, a murit o turistă japoneză ucisă de un taximetrist, a murit un copil sfâşiat de maidanezi. Sâmbătă, pe DN 1, au murit şase oameni. Se va schimba ceva?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod