Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Iubita lui George este urmărită de sentimentul de vină pentru gestul extrem al acestuia


George era în concediu acasă, iar vecinii săi din Bucureşti spun că săptămâna trecută l-au văzut cu prietena lui şi că nu păreau să aibă probleme. Cu o zi înainte de producerea accidentului, George Dumitru postase pe contul de Facebook o invitaţie către prieteni într-un club din Bucureşti. El s-a distrat vineri noaptea în două localuri din Bucureşti, alături de amici. Nu părea deprimat, cu toate că aflase de curând că prietena lui l-ar fi înşelat.

Multe vieţi curmate din cauza unui inconştient îndrăgostit care putea să-şi curme viaţa în cu totul alt mod.
De ce să plătească atâţia oameni pentru decepţia lui în dragoste? Cu ce au greşit aceşti oameni?
mesaj postat de o femeie pe Facebook
Sâmbătă, însă, ceva s-a schimbat în mintea lui şi a decis să-şi pună capăt zilelor. A plecat cu maşina spre Braşov, unde părinţii săi aniversau 35 de ani de căsnicie, însă, pe drum, în dreptul localităţii Păuleşti, a pus pe pagina sa de Facebook mesajul prin care lăsa să se înţeleagă că va face un gest extrem. Textul a fost postat din judeţul Prahova, dintr-o localitate apropiată locului accidentului.
"Aveți grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc".

"În timp ce dădea aceste mesaje, el îşi întărea convingerea şi mergea pe o cale fără întoarcere. Cu cât dădea mesaje, s-ar fi făcut de ras, ar fi fost ridicol să dea 100 de mesaje să le spună tuturor să îşi ceară scuze şi apoi să renunţe", a explicat Prof.

univ. Florin Tudose, medic psihiatru pentru Pro TV.

Familia lui George a văzut mesajul, a intrat în alertă şi a încercat să-l contacteze, însă el îşi închisese telefonul. A urmat impactul teribil.

Gestul lui George Dumitru a provocat numeroase reacţii pe internet. Zeci de persoane au postat comentarii la mesajul prin care șoferul ucigaș anunţa că pleacă din această lume. Mulţi dintre cei care au comentat gestul acestuia au fost revoltaţi. "Doar Dumnezeu ne poate judeca. Dar ceea ce a făcut acest inconştient este revoltător.
A curmat cinci vieţi nevinovate. Ce vină aveau ei? Dumnezeu să-i ierte!"
, a scris cineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod