Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Scena de la locul accidentului i-a șocat pe cei care au ajuns acolo

 

O femeie care susţine că la scurt timp de la producerea accidentului a trecut pe DN 1 a povestit că la locul accidentului a fost "un adevărat carnagiu", ea spunând că imaginile "şocante" pe care le-a văzut o vor urmări mult timp.

"Din nefericire, am ajuns în acel loc la câteva minute de la producerea accidentului. Un adevărat carnagiu, imagini şocante care mă vor marca mult timp de acum înainte. Multe vieţi curmate din cauza unui inconştient îndrăgostit care putea să-şi curme viaţa în cu totul alt mod.

De ce să plătească atâţia oameni pentru decepţia lui în dragoste? Cu ce au greşit aceşti oameni? Am petrecut ieri o zi frumoasă alături de familia mea, în Sinaia, dar din păcate această zi s-a terminat în momentul când am ajuns la faţa locului. Îmi pun neîncetat întrebarea: dacă era maşina noastră în locul celei accidentate? Dacă eram acolo cu câteva momente mai devreme? Dacă... dacă... Nu pot decât să-i mulţumesc bunului Dumnezeu că a avut grijă de noi, dar în acelaşi timp nu pot să nu mă gândesc la familiile celor în cauză. Dumnezeu să le dea putere să treacă peste această tragedie şi să lumineze, în fiecare zi, minţile celor care se urcă la volan.
Dumnezeu să-I odihnească în pace!!!!"
, a scris femeia.

Cu cât dădea mesaje, s-ar fi făcut de ras, ar fi fost ridicol să dea 100 de mesaje să le spună tuturor să îşi ceară scuze şi apoi să renunţeFlorin Tudose, psiholog
Alții au atras atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă depresia: "În urma acestui mesaj au murit 6 persoane. George Dumitru, care s-a sinucis aseară, intrând pe contrasens şi omorând alte 5 persoane (dintre care 2 copii), care erau în cealaltă maşină. Doamne fereşte de depresie! În România e o mentalitate greşită, şi anume ruşinea de a merge la psiholog.
Din păcate, se ajunge la aceste rezultate. Dumnezeu să-i ierte!"
.

Prietenii tânărului au fost şocaţi de gestul lui şi au transmis mesaje de condoleanţe familiei sale: "Prieten drag, cu tine am început copilăria, cu tine am mâncat, am dormit, am râs, am plâns, pot spune că am făcut aproape tot împreună şi sincer mă gândeam că vom merge la nunţile noastre şi că vom plimba copiii în parc, însă.... mi-e greu să cred că nu mai eşti. Ai ales să ne părăseşti pe toţi brusc, fără a ne spune durerea ta pe care acum ai împărţit-o în atâtea suflete care nu erau pregătite de o aşa suferinţă şi pierdere.
Nu o să te uit niciodată. Dumnezeu să te ierte"
.

Moartea lui George Dumitru i-a șocat pe cei care îl cunoșteau. Tragedia lui a distrus cinci familii și multe altele care erau legate de victimele lui. Trei copii şi-au pierdut unul dintre părinţi în urma accidentului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod