Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

Tragedia provocată de tânărul nefericit a distrus mai multe familii


Robert Salvatore Gherghelaş era mecanic auto şi îşi cumpărase maşina de teren anul trecut. Martorii povestesc că, imediat după impact, autoturismul sau a fost aruncat în aer de George, şoferul sinucigaş, care rula cu o viteză ameţitoare, relatează Pro TV. "Băiatul asta, gineri-miu, mergea foarte atent, foarte atent şi zic mă cum să se întâmple că a avut şi maşină bună ultra sofisticată şi nimeni în viaţă", a spus Niculina Mazilu, soacra şoferului decedat.

"Tare cumsecade, un băiat de aur, un băiat inteligent deştept, cumsecade nu se mai poate spune. 5 suflete, Doamne", spune cu regret o vecină.

Durerea e mare, eu am pierdut un soţ, dar în maşina mea mai erau 2 familii care plâng acum şi sigur şi familia criminaluluisoția șoferului ucis de George
În maşina distrusă se afla şi prietenul şoferului, Florin Cioroba, împreună cu unul dintre băieţii săi, Eduard Mihail, în vârstă de numai 11 ani. Alături de ei era şi prietena lui Florin, Nicoleta, o femeie de 38 de ani şi una dintre fetele ei, Iuliana, în vârstă de 19 ani.


Apropiaţii spun că Nicoleta şi Florin se pregăteau să se căsătorească. Alţi doi copii ai celor doi, o faţă de 15 ani şi un băiat de 14 ani, au rămas orfani.

Dosarul în cazul accidentului produs sâmbătă pe DN 1 a fost preluat de Parchetul Tribunalului Prahova, anchetatorii urmând să schimbe încadrarea juridică din "ucidere din culpă" în "omor calificat", în urma datelor care arată că şoferul care a provocat accidentul a făcut manevra fatală cu premeditare.

După administrarea probelor, anchetatorii vor decide clasarea cauzei, întrucât principalul suspect este mort.

Familiile victimelor vor putea însă să ceară despăgubiri în instanţă. Banii ar urma să fie plătiţi de familia lui George, pentru că victimele nu vor fi despăgubite de firma care i-a asigurat maşina. Asta pentru că tânărul nu a produs un accident rutier, ci o crimă, notează stirileprotv.ro. Dacă se demonstrează că maşina a fost folosită că armă, asigurarea auto obligatorie nu poate fi folosită, întrucât aceasta este una dintre situaţiile exceptate de la plata daunelor de către asigurător. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod