De ce nu reuşesc să slăbesc?

Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.
Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.

Faci o cură de slăbire. Dai cinci kilograme jos. Eşti fericită. Ieşi în lume să-ţi etalezi corpul perfect. Faci shopping. Păi, de, odată cu slăbitul e nevoie şi de haine pe noua măsură. Eşti din nou fericită.
Toată lumea se strânge în jurul tău şi-ţi spune că ai făcut un miracol. Şi, apoi, după o lună, cele cinci kilograme se întorc. Intri iar în depresie. Te învinovăţeşti şi te chinui să intri în rochia cumpărată cu entuziasm în urmă cu câteva săptămâni.

Paradoxul curelor de slăbit


Întotdeauna te îngraşi după un regim de slăbit. Dacă vreţi, acesta e paradoxul curelor.
În fond, tu nu cauţi să slăbeşti, tu cauţi o soluţie miraculoasă care să te scoată dintr-un stil de viaţă greşit. Nu există o astfel de soluîie! Există doar tehnici şi hotărârea ta de a-ţi schimba stilul de viaţă. Dacă, după ce ai ţinut cură de slăbire, te întorci la aceleaşi obiceiuri alimentare proaste de dinainte, e normal să te îngraşi la loc.

Pentru a slăbi, nu trebuie nici măcar să te înfometezi.
Trebuie doar să renunţi la dulciuri, să faci sport şi să nu mănânci seara după şapte. E atât de greu? Vei slăbi doar în momentul în care realizezi că viaţa ta se îndreaptă într-o direcţie greşită şi vrei să te schimbi.

Îngrăşatul, în zilele noastre, are o legătură mai mare cu dezamăgirea, decât cu mânactul. A venit timpul să faci ceva pentru tine! Şi asta nu înseamnă că trebuie să âncepi o nouă cură!
9 Noiembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca pe 9 Nov 2010, 22:20
    buna

    Buna ziua,si eu am nascut si am reusit sa slabesc cele 16kg acumulate in timpul sarcinii intr-o luna si 2 saptamani .Am mancat sanatos si am luat un produs de slabit Interactiv slim,care zic eu ca m-a ajutat destul de mult.Mi s-a parut un produs original de prima oara cand l-am vazut,m-ai ales ca e facut de medicii canadieni.Conteaza enorm sa bei apa ,atunci cand vrei sa slabesti ,dar sa nu mananci sare ca altfel retii acea apa.Sunt mici secrete care te pot face supla.

    0
    0

  • simona pe 9 Nov 2010, 14:08
    de ce nu reusesc sa ma ingras?

    poate pe viitor veti dezbate si aceasta problema, sunt persoane care au nevoie si de un sfat pt cum sa aiba o greutate ideala , mai punand cateva kg. nu toata lumea are nevoie de slabit....cu toate suntem femei si vrem forme de invidiat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod