Serena Williams a născut al doilea copil

Serena Williams și soțul ei, cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil.
Williams și Ohanian au anunțat, marți, pe Instagram și TikTok, sosirea pe lume a fiicei lor, Adira River Ohanian. Cuplul mai are o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută pe 1 septembrie 2017.

 
Serena Williams a născut o fetiță. Aceasta este al doilea copil al familiei

 

„Sunt recunoscător să anunț că în casa noastră s-a mărit echipa și o întâmpinăm cu dragoste pe fetița noastră nou-născută, fericită și sănătoasă și ne bucurăm că și mama ei este fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian pe Instagram, lângă o poză cu familia fericită.


Williams s-a retras din tenisul profesionist după US Open, în septembrie 2022.
Într-o declarație din Vogue, în care și-a anunțat decizia de a „evolua departe” de joc, ea a spus că intenționează să-și crească familia după cariera de tenis.

 
Nu credea că va avea copii

 
 
Williams a mai dezvăluit că „nu s-a gândit niciodată să aibă copii” când și-a început cariera.
„Au fost momente în care m-am întrebat dacă ar trebui să aduc vreodată copii în această lume, cu toate problemele ei.
Niciodată nu am fost atât de încrezătoare și nu m-am simțit confortabil în preajma bebelușilor sau a copiilor și m-am gândit că dacă aș avea vreodată un copil, aș avea au oameni care se ocupă de asta 24/7”, a explicat ea.
 


Serena, o mamă implicată
 

 
Deși are „mult sprijin”, Williams a spus că este și o „mamă incredibil de practică” pentru Olympia.
„În cinci ani, Olympia a petrecut doar 24 de ore departe de mine.
Anul trecut, în timp ce mă recuperam după o accidentare, am ajuns să o iau de la școală patru sau cinci zile pe săptămână și mă uitam, mereu nerăbdătoare, să-i văd fața luminându-se când ieșea din clădire și mă vedea așteptând-o acolo. Adevărul este că nimic nu este un sacrificiu pentru mine când vine vorba de Olympia”, a spus tenismena care este de patru ori medaliată cu aur olimpic.

 
 
Prima naștere, cu probleme

 

Prima naștere a lui Williams nu a fost una ușoară. Campioana la tenis a fost dusă la o operație de cezariană de urgență, iar după naștere, o criză de tuse i-a redeschis rana și i-a făcut pe medici să descopere multiple cheaguri de sânge care îi pun viața în pericol.
După sosirea fiicei ei, Williams a spus, pentru People, că, deși s-a simțit norocoasă că este în viață, ceea ce a urmat a fost  greu: șase săptămâni în pat, în timp ce încerca să se adapteze la maternitate.
„Toată viața mea mi-am împins, fizic, corpul la limită.
Și acesta a fost singurul moment în care nu am putut controla nimic. Nu mi-am putut împinge corpul. Corpul meu a fost împins la maximum. A fost atât de greu”, a spus ea. 
 

 
Familia i-a adus fericirea

 

Williams a povestit, pentru People, în ianuarie 2021, despre modul în care fericirea pe care a găsit-o la soțul ei și fiica lor a avut un efect profund asupra ei.
 
„Îmi oferă o mulțime de motive dincolo de ceea ce fac și, deci, este foarte important. Toată viața am fost atât de concentrată pe cariera mea, dar când am avut o familie și m-am căsătorit, mi-am dat seama că există mult mai mult în viață. Și asta a fost grozav.", a spus ea la acea vreme.

24 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod