Serena Williams e gravidă. După o naștere ce i-a pus viața în pericol, tenismena face al doilea copil

Serena Williams este gravidă! Superstarul tenisului așteaptă al doilea copil cu soțul ei, Alexis Ohanian, după ce prima naștere i-a pus viața în pericol.
Serena Williams și Alexis Ohanian, care s-au căsătorit în 2017, sunt, deja, părinții unei fetițe, Olympia, care împlinește 6 ani în septembrie. Acum, Serena a anunțat că este, din nou, gravidă, semn de curaj,  după ce prima naștere i-a pus viața în pericol.


Serena Williams, gravidă din nou, după ce prima naștere i-a pus viața în pericol
 
 

Superstarul profesionist al tenisului, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată și așteaptă al doilea copil cu soțul ei co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi, care s-au căsătorit în noiembrie 2017, sunt deja părinți ai unei fetițe, Olympia, în vârstă de 5 ani. Nașterea fetiței a fost dificilă și i-a pus viața în pericol.

Williams a anunțat vestea pe Instagram, luni, împărtășind fotografii cu ea și Ohanian, la Gala Met.
 

 
Anul trecut anunța că își dorește încă un copil
 

 
Vestea despre sarcina lui Williams vine după ce ea a împărtășit un eseu, la persoana întâi, pentru Vogue, anul trecut, despre decizia ei de a începe o „evoluție” departe de tenis și despre speranța ei de a adăuga încă un micuț la familia ei formată din trei persoane.

 
La începutul carierei nici nu se gandea să aibă copii

 

Williams a mai dezvăluit că „nu s-a gândit niciodată să aibă copii” când și-a început cariera în eseu.
„Au fost momente în care m-am întrebat dacă ar trebui să aduc vreodată copii în această lume, cu toate problemele ei.
Niciodată nu am fost atât de încrezătoare și nu m-am simțit confortabil în preajma bebelușilor sau a copiilor și m-am gândit că dacă aș avea vreodată un copil, aș avea au oameni care se ocupă de asta 24/7”, a explicat ea.
 


Serena, o mamă implicată

 
 
Deși are „mult sprijin”, Williams a spus că este și o „mamă incredibil de practică” pentru Olympia.
„În cinci ani, Olympia a petrecut doar o perioadă de 24 de ore departe de mine. Anul trecut, în timp ce mă recuperam după o accidentare, am ajuns să o iau de la școală patru sau cinci zile pe săptămână și mă uitam, mereu nerăbdătoare, să-i văd fața luminându-se când ieșea din clădire și mă vedea așteptând-o acolo. Adevărul este că nimic nu este un sacrificiu pentru mine când vine vorba de Olympia”, a spus tenismena care este de patru ori medaliată cu aur olimpic.
 

 
Prima naștere, cu probleme

 

Prima naștere a lui Williams nu a fost una ușoară. Campioana la tenis a fost dusă la o operație de cezariană de urgență, iar după naștere, o criză de tuse i-a redeschis rana și i-a făcut pe medici să descopere multiple cheaguri de sânge care îi pun viața în pericol.
După sosirea fiicei ei, Williams a spus, pentru People, că, deși s-a simțit norocoasă că este în viață, ceea ce a urmat a fost șase săptămâni în pat, în timp ce încerca să se adapteze la maternitate.
„Toată viața mea mi-am împins, fizic, corpul la limite.
Și acesta a fost singurul moment în care nu am putut controla nimic. Nu mi-am putut împinge corpul. Corpul meu a fost împins la maximum. A fost atât de greu”, a spus ea. 

 
Familia i-a adus fericirea

 

Williams a povestit, pentru People, în ianuarie 2021, despre modul în care fericirea pe care a găsit-o la soțul ei și fiica lor a avut un efect profund asupra ei.
„Îmi oferă o mulțime de motive dincolo de ceea ce fac și, deci, este foarte important. Toată viața am fost atât de concentrată pe cariera mea, dar când am avut o familie și m-am căsătorit, mi-am dat seama că există mult mai mult în viață. Și asta a fost grozav.", a spus ea la acea vreme


Cine este soțul ei și cum l-a cunoscut

 

Povestea de dragoste a tenismenei Serena Williams și a cofondatorului Reddit, Alexis Ohanian, este una specială. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în mai 2015, la micul dejun, hotel Cavalieri, în Roma.Cei doi erau așezați unul lângă celălalt, o coincidență care avea să ducă, în cele din urmă, la relația lor.
Williams a făcut prima mișcare, rugându-l pe Ohanian să stea cu ea și cu prietenii ei în timpul micului dejun - un gest care a fost urmat rapid de invitația de a o urmări concurând la Openul Francez din 2015.

Înainte de meci, Serena și Ohanian au explorat împreună Parisul, marcând prima lor întâlnire oficială.
Următoarele luni au fost pline, pentru cei doi, Ohanian încurajând-o din tribune la meciurile ei.
 


Ohanian nu era fan tenis, înainte de a fi cu Serena

 
 
În mod surprinzător, Ohanian nu era nici măcar un fan al tenisului,  înainte de a o întâlni pe Serena Williams. De fapt, el a declarant, pentru Vanity Fair, că „nu a urmărit niciodată un meci la televizor sau în viața reală”. El a adăugat: „Chiar nu am avut niciun respect pentru tenis”.
 


Cererea în  căsătorie, o surpriză elaborată
 

 
După ce s-au logodit, pe 10 decembrie 2016, au avut primul copil împreună, în 2017, și s-au căsătorit mai târziu în acel an.
Ohanian s-a gândit mult cum să-i ceară mâna Serenei și ce tactică să adopte. Au fost necesare câteva luni de coordonare strategică. Atât de tactic și secret, încât până și Tommy Hilfiger a fost implicat! Marea cerere a fost făcută în același loc în care s-au întâlnit prima dată: Hotelul Cavalieri, din Roma.
La începutul luni ianuarie 2017, Serena Williams s-a îndreptat spre Australian Open și și-a arătat inelul de logodnă pentru prima dată. 
Ea a adăugat despre Ohanian: „Este incredibil – o persoană foarte drăguță. Cred că, cu siguranță, tratează pe toată lumea la fel, ceea ce este foarte plăcut de văzut”.
 


Cu ce se ocupă Alexis Ohanian
 


Alexis Kerry Ohanian, soțul Serenei Williams, este un antreprenor și investitor american în internet.
El este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și președinte executiv al site-ului de social media Reddit, împreună cu Steve Huffman și Aaron Swartz. De asemenea, a co-fondat firma de capital de risc în stadiu incipient Initialized Capital, a ajutat la lansarea site-ului web de căutare de călătorii Hipmunk și a lansat întreprinderea socială Breadpig. A fost și partener la Y Combinator.

Firmele lui Ohanian își au sediul în Florida, unde locuiește cu soția sa, jucătoarea de tenis Serena Williams, și cu fiica lor, Alexis Olympia Ohanian.
Începând cu 2019, Forbes a estimat valoarea netă a lui Ohanian la 70 de milioane de dolari.
 
Sursa foto: Instagram 

2 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod