Scandal regal. Fiica secretă a Prinţului Nicolae, eroina unei confesiuni despre alăptatul la sân


Nicoleta Cârjan, înainte de a naşte, la un eveniment dedicat mamelor
”Mesajul poveștii mele merge către alte femei însărcinate, mai ales cele vehemente ca mine: fetelor, nu vă autoconvingeţi, cum am făcut eu, ajutată de bloguri, forumuri și grupuri de mămici, că sunteți niște mame îngrozitoare dacă nu iese totul ca la carte.
Acum sunt în continuare de acord cu promovarea naturalului și normalului în ceea ce privește maternitatea și sănătatea în general, dar cred că nu este un capăt de țară dacă acceptăm și ceva intervenții care țin de descoperirile lumii moderne.
Pledez acum pentru moderație și cred că e bine să fim cât mai informate pentru a ne ghida corect instinctul de mamă, cel mai bun sfătuitor pentru bunăstarea copiilor noștri”, a scris Nicoleta pe blogul său.
Aventurile frumoasei ecologiste care a născut fiica unui prinţ, continuă.
Până în acest moment, Principele Nicolae nu a recunoscut copilul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 1 Mar 2016, 11:16
    AIUREA

    Ca să vezi şi să nu crezi. CICĂ ăsta ar fi fost motivul dezmoştenirii făcute de senilul FOST monarh. L-a apucat crizele de decenţă, deşi ilustrul său tată Carol II (priapistul) a avut viaţa pe care a avut-o. Cine să creadă asta? cât e de senil probabil că se pişă pe el, dar să mai ia decizii. De altfel, chiar ziarele au costatat că e cam ţinut sub tutelă de fata şi ginerele lui. DAR, actoraşul de mâna 3-a, speră încă să fie urmaşul la un tron imaginar, aşa că a găsit prilejul să-şi înlăture un eventual concurent: tânăr, frumos, iinteligent, cu priză la public. COMEDIE PSEUDO REGALĂ. Satul arde şi baba se piaptănă. Aiurea-n tramvai.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod