Scandal regal. Fiica secretă a Prinţului Nicolae, eroina unei confesiuni despre alăptatul la sân


Micuţa Iris, în braţele mamei sale. Imagine postată pe blogul Spirala Colorată
”Am născut la 7 dimineața, iar de îndată ce am ajuns în salon mi-au adus-o pe micuță si mi-au pus-o la sân. Anesteziată de la brâu în jos, nu prea am reușit eu mare bonding (n.r.
legătură) cu fetița, deși aveam impresia că suge. Mi-au tot adus-o pe parcursul zilei și tot încercam, cu ajutorul asistentelor și a specialistelor în alăptare, să o atașez corect. Dar beibi a mea nu uda niciun scutec, deci nu sugea. Mi-au spus ca îi vor da lapte praf.
Mi-a căzut cerul în cap, încă un eșec! A udat scutec, a dormit liniștită, am înțeles și eu că e mai bine așa. Eram pregătită să mă revanșez față de ea pe timpul nopții. Clinica la care am fost permite rooming-in, deci nu era nicio problemă din acest punct de vedere.
A fost alta, însă. Dupa 12 ore de când ieșisem din cezariană eu încă eram complet amorțită de la brâu în jos (deja mă gândeam că m-au și paralizat). Așadar asistentele au zis ca nu au cum să-mi lase fata peste noapte, eu neavând cum să ma ridic din pat să am grijă de ea.
M-au liniștit și  mi-au zis că e mai bine așa ca să mă odihnesc. Evident că nu m-am odihnit deloc, măcinată de vinovații”, a scris Nicoleta despre prima ei noapte ca mamă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 1 Mar 2016, 11:16
    AIUREA

    Ca să vezi şi să nu crezi. CICĂ ăsta ar fi fost motivul dezmoştenirii făcute de senilul FOST monarh. L-a apucat crizele de decenţă, deşi ilustrul său tată Carol II (priapistul) a avut viaţa pe care a avut-o. Cine să creadă asta? cât e de senil probabil că se pişă pe el, dar să mai ia decizii. De altfel, chiar ziarele au costatat că e cam ţinut sub tutelă de fata şi ginerele lui. DAR, actoraşul de mâna 3-a, speră încă să fie urmaşul la un tron imaginar, aşa că a găsit prilejul să-şi înlăture un eventual concurent: tânăr, frumos, iinteligent, cu priză la public. COMEDIE PSEUDO REGALĂ. Satul arde şi baba se piaptănă. Aiurea-n tramvai.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod