Scandal regal. Fiica secretă a Prinţului Nicolae, eroina unei confesiuni despre alăptatul la sân


Singura imagine în care Nicoleta poate fi văzută alături de Principele Nicolae, un selfie
”La șase dimineața sunam asistentele să-mi aducă copilul în rezervă. Încă nu mă dezmorțisem complet și nu coborâsem din pat, dar am luat fata și am ținut-o la sân cum m-am priceput mai bine. Toată cea de a doua zi a păpat doar colostrul meu și, din fericire, a udat scutece, deci nu m-au mai stresat asistentele că trebuie să-i dăm lapte praf.
Singura poziție în care reușeam să o atașez cât de cât corect la sân era cea a mingii de fotbal. Inutil să vă mai spun cât de tare mă durea burta în poziția aia din cauza cezarienei.
Am făcut pe mama eroină cu alăptat din jumătate în jumătate de oră, aproape până la 2.30 noaptea când am cedat de dureri și oboseală, am sunat la asistente și am cerut un biberon de lapte praf. După el am adormit amândouă fericite timp de  trei ore”, a scris Nicoleta pe ”Spirala colorată”.
Din cauza relaţiei pe care a avut-o cu ea, în urma căreia s-a născut Iris, Principele Nicolae a fost dezmoştenit.
El a încercat s-o convingă pe femeie să facă avort, dar Nicoleta a decis să păstreze copilul. Ea a declarat în mai multe rânduri că în ce-l priveşte pe prinţ, nu a fost decât o iubire de o primăvară.
Relaţia dintre cei doi a început într-o expediţie de biciclete la care a participat şi moştenitorul tronului României. În urma scandalului, Principele Nicolae şi-a pierdut titlurile şi a fost obligat să părăseacă familia regală.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 1 Mar 2016, 11:16
    AIUREA

    Ca să vezi şi să nu crezi. CICĂ ăsta ar fi fost motivul dezmoştenirii făcute de senilul FOST monarh. L-a apucat crizele de decenţă, deşi ilustrul său tată Carol II (priapistul) a avut viaţa pe care a avut-o. Cine să creadă asta? cât e de senil probabil că se pişă pe el, dar să mai ia decizii. De altfel, chiar ziarele au costatat că e cam ţinut sub tutelă de fata şi ginerele lui. DAR, actoraşul de mâna 3-a, speră încă să fie urmaşul la un tron imaginar, aşa că a găsit prilejul să-şi înlăture un eventual concurent: tânăr, frumos, iinteligent, cu priză la public. COMEDIE PSEUDO REGALĂ. Satul arde şi baba se piaptănă. Aiurea-n tramvai.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod