Scandal la Vocea României. Tudor Chirilă îşi acuză eleva de concurenţă neloială!

Tincuţa Fernea beneficiază de o campanie publicitară plătită de Consiliul Judeţean Satu Mare care-i îndeamnă pe oameni s-o voteze pentru a câştiga competiţia muzicală difuzată de Pro TV
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare promovează intens o concurentă la Vocea României. Banii cetăţenilor din oraş sunt folosiţi pentru a strânge voturi de la telespectatori pentru Tincuţa Fernea, 16 ani, antrenată de Tudor Chirilă.
Artistul a scris pe blogul său că e revoltat de faptul că un concurent din cel mai mare concurs TV din România e susţinut din fonduri publice.
În oraşul Satu Mare au apărut afişe publicitare care-i îndeamnă pe locuitori s-o voteze pe reprezentanta judeţului în competiţie.
În presa locală sunt publicate zilnic articole cu acelaşi îndemn: ”În data de 4 decembrie de la ora 20.30 conducerea județului Satu Mare vă invită s-o votați pe sătmăreanca noastră Tincuța Fernea care participă la emisiunea-concurs „Vocea României”. Tincuţa Fernea este o tânără extrem de talentată care reprezință cu cinste județul nostru. Conducerea județului Satu Mare îi invită pe toți sătmărenii să nu rateze emisiunea și mai ales s-o voteze pe Tincuța”, scrie cotidianul local ”Actualitatea Sătmăreană”.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elly pe 16 Dec 2015, 10:16
    Bravo Tudor!

    ....In cazul acesta , cu parere de rau, dar Tincuta ar trebui scoasa din emisune, nu Tudor si primarul demis. Ce fac organele statului in acest caz?

    1
    0

  • Mihaela pe 10 Dec 2015, 01:38
    Corect!

    Imi place de Tudor ca are curajul sa vorbeasca si de acest aspect. Sper ca Vocea Romaniei sa fie castigata pe merit!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod