Ellie White a lansat Clubul Mamicilor si o asociatie prin care sprijina mamicile si copiii din Romania

Ellie White vine in ajutorul mamicilor, copiilor si al familiilor dezavantajate din Romania prin intermediul a doua noi proiecte. Este vorba de platforma online www.clubulmamicilor.com si Asociatia Clubul Mamicilor.

Artista, la randul ei, mama a doi copii, se va implica, alaturi de specialisti din diverse domenii, in informarea corecta a femeilor care isi doresc sa devina mame, ori care sunt in perioada sarcinii sau tocmai au nascut si le va oferi suportul informational necesar pentru a trece cu bine peste orice impas ar intampina.

In plus, prin intermediul Asociatiei Clubul Mamicilor, solista va derula proiecte cu un puternic impact social, umanitar si ecologic.

“Clubul Mamicilor s-a nascut din dorinta de a le ajuta pe mamicile de pretutindeni, de a le oferi sfaturi utile, de a le consilia, de a le ajuta sa construiasca, alaturi de familie, sau pe cont propriu, o viata sanatoasa pentru copiii lor.  Am conceput acest proiect bazandu-ma pe propriile experiente si consider ca este nevoie de un spatiu unde sa existe informatii corecte, pertinente, care sa vina din partea specialistilor.

In fiecare zi ne confruntam cu probleme, iar un sfat profesionist este ceea ce avem nevoie.
De cand sunt mama, am intampinat diverse situatii pentru care nu eram pregatita, in ciuda eforturilor mele de a ma informa. Am avut norocul sa intalnesc oameni pregatiti, cu expertiza, iar acum cred ca a venit momentul sa le impartasesc cu voi, mai ales ca foarte multe viitoare sau proaspete mamici imi cer sfatul.
Asociatia Clubul Mamicilor s-a nascut din dorinta de a le fi aproape cat mai multor mamici si viitoare mamici, care se afla in dificultatea de a-si creste copiii, care intampina greutati si care nu au suficiente resurse pentru a darui copilului elementele de care ei au atata nevoie. Totodata, sprijinul nostru, al Clubului Mamicilor, va merge si catre copii care cresc fara parinti, fara afectiunea unei familii”
, declara Ellie White.

Ellie White a fost sustinuta la evenimentul de lansare al Clubului Mamicilor de vedete din showbiz, la randul lor mame, precum Ileana Badiu, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Andreea Runceanu si Bianca Ionita.

Clubul Mamicilor isi propune sa informeze corect publicul pentru ca mamele si viitoarele mame sa isi cunoasca drepturile, sa aiba acces la informatii privind cresterea si educarea copiilor.

In Clubul Mamicilor vor cunoaste specialistii din domenii precum psihologie, dezvoltare personala, nutritie, sanatate, dezvoltare profesionala, legislatie.

Mamicile vor primi informatiile necesare atat pe platforma online, cat si prin seminarii si workshop-uri organizate lunar si bilunar in tara.

Proiectele Asociatiei Clubul Mamicilor in 2016

1.

Adopta un copil la distanta. Scopul acestui proiect este de a ajuta cat mai multi copii din centrele de plasament din tara, oferindu-le sprijin cu ajutorul partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor si nu numai.

2. Infiintarea de locuri de joaca in zonele sarace. Asociatia Clubul Mamicilor isi doreste, avand sprijinul primariilor si al sponsorilor, ca si copiii zonele defavorizate sa aiba posibilitatea si bucuria de a se juca intr-un spatiu sigur si destinat activitatilor pentru copii.

3. Doneaza un copac unui copil. Copacul inseamna viata, iar copii trebuie sa invete de mici sa respecte natura, sa respecte viata. Asociatia Clubul Mamicilor isi doreste ca mediul inconjurator sa nu mai fie atat de poluat, sa le ofere copiilor aer curat, astfel incat si-a propus sa doneze un copac unui copil, sa-i dea responsabilitatea de a-l creste, de a-l ingriji.
Se va porni in mai multe localitati din tara, mai ales in zonele in care se vor infiinta si locurile de joaca, si se vor planta copaci, oferindu-le apoi copiilor povestea si cartea cu numele copacului.

4. Seminarii si workshop-uri in tara. Un alt segment important al Asociatiei este caravana cu specialisti care va pleca in intreaga tara. Scopul este de a le oferi mamicilor si viitoarelor mamici informatii utile, dar sa le daruiasca si mamicilor singure un sprijin real.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod