Scandal la Vocea României. Tudor Chirilă îşi acuză eleva de concurenţă neloială!


Tudor Chirilă, un profesionist care îşi respectă munca de la Vocea României
În data de 8 decembrie apărut şi o reacţie a Consilului Judeţean Satu Mare: “Nouă ni s-a părut normal să ne susţinem copiii talentaţi, care participă la astfel de emisiuni. Vrem să arătăm că sătmărenii sunt uniţi în orice împrejurare. Nu am ţinut cont de cine sunt părinţii acestor copii, la fel cum o susţinem pe Tincuţa la «Vocea României», aşa l-am susţinut şi pe Bogdan Bratiş în 2013, la «X Factor», difuzat de Antena 1”, a declarat Alexandra Catargiu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru cotidianul ”Click!”.
Dar, întotdeuna, drumul spre iad e pavat cu bune intenţii, cum spunea Mark Twain.
E greu de justificat în mod oficial de ce o instituţie publică se amestecă într-un concurs, creând, în mod nejustificat, un avantaj cocncurentului preferat.
”Sunt absolut convins că printre cei care au votat-o pe Tincuța sunt mulți telespectatori cărora pur și simplu le-a plăcut interpretarea ei și nu e nimic de judecat aici. Sau poate toate voturile primite de Tincuța în cele două ediții au fost acordate din simpatie și pentru cum a cântat, independent de promovarea venită de la Consiliul Județean.
Nici nu contează. Eu vorbesc despre un principiu. Gestul Consiliului Județean Satu Mare creează un cadru inechitabil având în vedere că ceilalți concurenți nu s-au bucurat de sprijinul autorităților locale. Aș vrea să mai precizez că nu știu dacă în edițiile trecute sau în sezonul trecut alți concurenți au avut parte de un astfel de sprijin, nu a ajuns în atenția mea. Vocea României este un concurs. Niciodată nu va fi posibil să fie toată lumea mulțumită. Câștigarea trofeului de către Tiberiu Albu anul trecut a fost poate cel mai bine primit rezultat posibil.
S-a bucurat de o susținere extraordinară din partea publicului și asta s-a vazut și s-a simțit atât în voturi, cât și în reacțiile din online. Dar chiar și atunci au fost telespectatori care au votat cu alți concurenți, care aveau alți favoriți, ceea ce e absolut firesc. Mi-aș dori mult ca publicul de acasă să nu uite că motto-ul emisiunii este DOAR VOCEA CONTEAZĂ și să încerce să facă abstracție de culoarea sau de orașul de rezidență al concurenților, de naționalitatea sau de trecutul lor artistic.
Doar vocea contează.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elly pe 16 Dec 2015, 10:16
    Bravo Tudor!

    ....In cazul acesta , cu parere de rau, dar Tincuta ar trebui scoasa din emisune, nu Tudor si primarul demis. Ce fac organele statului in acest caz?

    1
    0

  • Mihaela pe 10 Dec 2015, 01:38
    Corect!

    Imi place de Tudor ca are curajul sa vorbeasca si de acest aspect. Sper ca Vocea Romaniei sa fie castigata pe merit!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod