Revoluţia lui Tudor Chirilă. S-a implicat în proteste şi luptă cu autorităţile!

Vedeta rock susţine că răniţii din incendiu au fost trimişi prea târziu în străinătate şi sistemul medical local nu a fost pregătit să facă faţă unui astfel de dezastru

Are 42 de ani şi o carieră de succes. E juratul celui mai mare show TV difuzat de Pro TV, ”Vocea României”, unde l-a înlocuit pe Horia Brenciu, plecat la Antena 1. E fiul celui mai mare jurnalist şi scriitor de sport de la noi, Ioan Chirilă, decedat în anul 1999, la 74 de ani.
Numele rockerului a fost extrem de vehiculat în aceste zile, fiind pentru prima dată când un star cu o asemenea priză la public se implică într-o mişcare de protest.
Faptul că în incendiul din Clubul Colectiv au murit foarte mulţi artişti poate fi unul dintre motive.

Tudor Chirilă a făcut o campanie puternică pentru ca răniţii să fie transportaţi la spitale din străinătate şi a acuzat autorităţile de slaba organizare a operaţiunilor de salvare a celor care au supravieţuit incendiului.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 11 Nov 2015, 12:21
    Tudor Chirila

    Succes Tudore, este nevoie de oameni ca tine in tara asta ca si de oxigen, te iubesc....!!!

    4
    1

  • cristina pe 11 Nov 2015, 10:31
    Tudor Chirila

    Tot respectul pentru initiativa si curajul lui ! Astfel de oameni ne trebuie in Romania.O tara atat de frumoasa a ajuns pe mainile unor mafioti grandomani, tupeisti si normal ...hoti. Am pierdut 25 de ani din viata asteptand ceva de la ei. S-au imbogatit fraudulos, au capatat putere si acum nu vor sa se urneasca. Vor "" sa schimbe ceva" dar tot ei. Majoritatea sunt penali dar refuza sa-si primeasca pedeapsa.Au trensformat Romania intr-o tara cu renume de tara unde domneste coruptia.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod