Revoluţia lui Tudor Chirilă. S-a implicat în proteste şi luptă cu autorităţile!

O atitudine revoluţionară, afişată într-un concert

”Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios. Un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi.

În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook în data de 7 noiembrie.
Şi e adevărat că autorităţile au început târziu să trimită supravieţuitori în străinătate şi asta s-a întâmplat numai şi numai la presiunea organizaţiilor neguvernamentale. Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, demisionar în acest moment, a ratat să declanşeze mecanismul european de intervenţie în caz de calamitate, pierzând astfel zile decisive în care medicii străini nu au intervenit.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 11 Nov 2015, 12:21
    Tudor Chirila

    Succes Tudore, este nevoie de oameni ca tine in tara asta ca si de oxigen, te iubesc....!!!

    4
    1

  • cristina pe 11 Nov 2015, 10:31
    Tudor Chirila

    Tot respectul pentru initiativa si curajul lui ! Astfel de oameni ne trebuie in Romania.O tara atat de frumoasa a ajuns pe mainile unor mafioti grandomani, tupeisti si normal ...hoti. Am pierdut 25 de ani din viata asteptand ceva de la ei. S-au imbogatit fraudulos, au capatat putere si acum nu vor sa se urneasca. Vor "" sa schimbe ceva" dar tot ei. Majoritatea sunt penali dar refuza sa-si primeasca pedeapsa.Au trensformat Romania intr-o tara cu renume de tara unde domneste coruptia.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod