Revoluţia lui Tudor Chirilă. S-a implicat în proteste şi luptă cu autorităţile!

O imagine istorică: Tudor Chirilă, alături de Andreea Raicu, în perioada unei iubiri nebune

În ce priveşte rolul de lider al protestelor declanşate în Piaţa Universităţii, Tudor Chirilă a fost onorat de mesajele venite de la protestatari, dar a refuzat invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis: ”În cursul zilei de ieri (n.r. 5 noiembrie) am fost asaltat de sute de propuneri pe mail, sms sau în inboxul paginii mele care-mi cereau să devin <vocea străzii> la consultările anunțate de Cotroceni cu societatea civilă.

Aș vrea să vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care v-ați gândit la mine”, a scris Tudor Chirilă, dar, mai apoi, acesta a refuzat să se întâlnească cu şeful statului: ”Consultările de la Cotroceni sunt inutile. Oamenii din stradă v-au votat președinte și ei nu simt că de când ați fost învestit le-ați reprezentat interesele. Dacă doreați o consultare reală cu strada ar fi trebuit să începeți prin a da un semnal că sunteți la curent cu revendicările”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook, justificând refuzul de a merge la Palatul Cotroceni.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 11 Nov 2015, 12:21
    Tudor Chirila

    Succes Tudore, este nevoie de oameni ca tine in tara asta ca si de oxigen, te iubesc....!!!

    4
    1

  • cristina pe 11 Nov 2015, 10:31
    Tudor Chirila

    Tot respectul pentru initiativa si curajul lui ! Astfel de oameni ne trebuie in Romania.O tara atat de frumoasa a ajuns pe mainile unor mafioti grandomani, tupeisti si normal ...hoti. Am pierdut 25 de ani din viata asteptand ceva de la ei. S-au imbogatit fraudulos, au capatat putere si acum nu vor sa se urneasca. Vor "" sa schimbe ceva" dar tot ei. Majoritatea sunt penali dar refuza sa-si primeasca pedeapsa.Au trensformat Romania intr-o tara cu renume de tara unde domneste coruptia.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod