Moştenitorul. Rugăciune la Colectiv: Prinţul Nicolae n-a renunţat la România!


Principesa Margareta şi Principele Radu Duda, suspectaţi că l-au izgonit pe Nicolae
Prinţul Nicolae nu pare a fi pus la cale o subtilă operaţiune de relaţii publice pentru a arăta că rămâne aproape de România, dar, probabil, Prinţesa Margareta şi Radu Duda vor citi gestul său ca pe o ameninţare. Una peste alta, imaginile au devenit virale şi mulţi oameni au scris mesaje de simpatie adresate prinţului.
Drama din Colectiv este încă o rană deschisă pentru români, iar faptul că Prinţul Nicolae a încercat să aducă un omagiu anonim în amintirea celor care au pierit acolo reprezintă un gest emoţionant şi de ataşament sincer faţă de ţară, un patriotism calm şi bine dozat.
E greu de spus dacă mai există cale de întoarcere pentru Prinţul Nicolae, dar, aşa cum a fost şi în anul 1992, când avea şapte ani şi l-a însoţit pe Regele Mihai la întoarcerea în ţară, reprezintă pentru mulţi o speranţă, una care a fost reaprinsă prin cu flacăra lumânării de la Club Colectiv.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 27 Ian 2016, 09:53
    Faci bani acasă la tine!

    Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: nusibv49@gmail.com

    0
    1

  • viorel pe 27 Ian 2016, 04:18
    printul nicolae

    Si eu sper sa regaseasca drumul spre casa, ca doar nu ii vom spune unui ,,saltimbanc'' maiestate....

    3
    3

  • sanda pe 27 Ian 2016, 00:24
    Bravo

    Bravo, nu te lasa ! Acum ne-a devent super slmpatlc. Romanll au stat, uneorl, cu capul plecat, dar Domnltorll sl Regll nostrl, n-au stat cu capul plecat.

    5
    2

  • rocco pe 27 Ian 2016, 00:12
    oscar pentru regie

    este evident ca articolul este comandat. Departe de ochii publicului dar cu presa dupa el nu? Pai poza asta cum s-a facut. Hai valea cu manipularea

    4
    2

  • adrian88000 pe 27 Ian 2016, 00:11
    Foarte frumos.

    Gestul Printului este de admirat. Din pacate pentru Romania ceea ce l-a nenorocit pe Carol al II-lea , s-a transmis si la nepoata. Super-mega libidoul. Asa s-a strecurat un securist impostor in patul Margaretei si a distrus speranta de monarhie pentru Romania.

    4
    1

  • Taraxacus pe 27 Ian 2016, 00:04
    Ipocrizie

    Sa profiti de nenorocirea unor oameni ca sa-ti faci propaganda este gretzos de-a dreptul. Prostia o accept, nu ai ce face dar ipocrizia trebuie taxata. rege al cui, al Romaniei? pai Romania nu este regat, pricipe, al cui? al unui regat inexistent.... Isi doreste si el o felie din Romania ca doar e de furat si care-i mai iute ia o halca mai buna... Majestate fara regat, de ziua unirii unde ai fost? dar de 1 decembrie, principesa, unde erai, dar tu printze duda? nicolae? dar paul al romaniei? lia de romania? aaaa, astea-a sarbatori pt boi, distractie pt plebe noi tre sa vedem cum facem sa mai jefuim romania pt ca au destui tradatori la conducere si acum e momentul, cam asa gandesc cei care se cred casa regala de Romania... Printze du-te unde a intzarcat mutu iapa si lasa-ne asa cum ne-a abandonat si bunicul tau, sa ne plangem mortii si sa ne judecam viii pta ca la toti le vine randul chiar daca se cred nemuritori.

    5
    10

  • cristina pe 26 Ian 2016, 10:18
    Printul Nicolae

    Un gest simplu si frumos, Mult respect Printului Nicolae !

    5
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod